![]() |
Lost'ta Sürpriz Final Dünya genelinde merak ve ilgiyle izlenen Lost dizisinin beşinci ve final sezonunda, birinci sezondaki bazı karakterlerin geri döneceği ve merak edilen tüm soruların cevabını bulacağı bildirildi. Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, dizinin final sezonuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Juliet Burke ve Daniel Faraday adlı karakterlerin, birinci sezondan beri gözükmeyen başka bazı karakterlerle birlikte diziye geri döneceğini belirtti. Final sezonunun bazı açılardan birinci sezonla benzerlikler göstereceğinin ipucunu veren yapımcılar, "İlk sezonda karakterler ormanda koşuşturuyordu, yoğun ve şaşırtıcı olaylar yaşanıyordu, karakterlerin duygusal olarak tanındığı bir dönemdi. Bunları final sezonunda da yaşayacağız" dedi. Dizide Hugo karakterini canlandıran Jorge Garcia ise, bunun, dizide yaşananları hiç olmamış gibi gösterecek bir final anlamına gelmediğini belirterek, "Bu hayranlarımıza büyük bir ihanet olur" diye konuştu. Yapımcı Cuse da bu konuyla ilgili olarak, "Bize güvenin" mesajını verdi. Lindelof, yeni sezonda zamanda yolculuk ve flash-forward kullanılmayacağını belirterek, "Farklı bir şey yapacağız. Merak edilen bütün soruların cevapları verilecek" dedi. Dizide ayrıca final sezonuna özgü bir anlatım şekli kullanılacağı belirtildi. |
yaaaww nolur mükemmel olsunn bu diziye zmanımı ayırdım ben beaa:Dçok heyecanlıyımmmm:D:D |
Ne diziymiş yahu,herkes bundan bahsediyor.:D |
muhteşem abla bnm en sevdiim oyuncu ölnce ağlamıştım o kadar etkiledi bni... |
Valla Ozan da izle abla diye söyledi ama bir türlü izlemeyedim yahu...:D |
bncede izle abla bnde prison break'e başlıcam en baştan ama çok üşeniom yha:D:D:D |
Alıntı:
|
hiç izlemedim . |
Alıntı:
|
nedense hiç dizi izleme gibi bir aışkanlığım yok :D hangi dizi olursa olsun :D ne bulursam onu izliyorum :D onada izlemek denirse :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
halen izlemedin mi sen ablaaaaaaaaa:D:D:D... |
Alıntı:
olm sen amma çok biliosun ya :D:D forever Lost uLan :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyide bilader benim suçum mu verdi,in cdlerden lost çıktı :D:D |
ortada bi şeylik varsa oda murattan kaynaklanıo :D 1. sezonda sorun vardı.. onuda tedarik eddikk :D:D arşivdeee :D |
ok alıyım zoamn ondan sonra tartışırıs bu konuyu :D:D |
düşünmem lasım :D:D:D |
Alıntı:
yarına kadar iyi düşün bence moruk senin için pek hayırlı şeyler düşünmüyorum şu an... :D akıllı ol ;) :D:D |
gidere gider dostum :D:D bilmiorum buakşam senden bi sürü dvd film aldım bilmem anlatabildimmi :D akıllı ol alırımm :D:D |
beni tehdit edip adamın sinirlerini hoplatma uLan! :D |
buarada cd'lerde on numaraymış :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
ya benım anlamadıgım jacob ın ortaya cıktıgı sezon 5 degıl mı ve coktan cekılmedı mı? beşinci ve yeni sezon diyolar anlamadım... |
kvp daha iyi |
Herkesin zevki değişik muhakkak ama lütfen benim olduğum yerde LOST'a tacizde bulunmayın :) alınırım. Bilmiyorum benden daha fazla LOST manyağı bir adam daha varmıdır. Evde kızım Didem ''baba sen bu lost ile kafayı yedin.Dünyanın sırrını senmi çözeceksin'' diye benle kafa yapar oldu :) Mübalağasız tüm sezonlar her bölüm en az 5 kez izlemişimdir.Akraba oldum yani karakterlerle. Birde yapımcılara acaip kızgınım yani bu kadar ara verilipde bizleri neden verem ederler anlamıyorum. Her zaman LOST,daima LOST. Yahu prison break'de neymiş :) :) |
bende öyle Lost hastasıydım bir gün 2-3 bölümü izlerdim ama sonra bıkkınlık vermeye başladı bide iyice karıştı bıraktım:D ayrıca Prison Break'e laf yok oda çok güzel hele Michael:D:D |
Alıntı:
lost'a laf yok:D |
Alıntı:
Teşekkürler konu için..Lost diyorum başka bir şey demiyorum ha bir de höst.:D |
Alıntı:
|
Herkes bu dizideki karakterlerden en az birine acaip ilgi duyuyor.Bu durumu Lost fanlarının kurduğu bir çok sitedede konuştuk. Benim favorilerim (belki size ilginç gelecek) Benjamim LİNUS ve John LOCKE. Her ikisde acaip karizma.Hele Benjamin.Kötü mötü ama adamım ya :) |
Alıntı:
:D:D:D:D:D Rica ederim canım...:) |
hoop Kübracııım Boone'm falan ne iş ayıp oluyor amaa:D |
hayırdır çağla rakipmsin yoksa:D:Dşimdiden söliim Ian'ımı kabtırmammmm:D:love: |
hooopp sen silva na bak yaa o benim:D |
hiç yakışıomu:Dcık cık:D o hesaba grrsek sende boboya bak kapmasınlar:D:D |
kapan kapmış onu zaten evli ondan umudumu yitirdim:p:D |
gerçekten çok kalite bir dizi |
Türkiye`de Saat: 12:52 . |