![]() |
Dartheagle'nin Lodeiro Yorumu :) Öncelikle İyi Forumlar ; Malûm Dünya Kupası Başladı. ve Forumumuzda da Dünya Kupası Söyleyişileri Hakim. 2. Maçta ; Uruguay - Fransa Maçı Oynanıyor. Bizlerde Maçı Chatbox'da Değerlendiriyoruz Maçta Dakika'lar 62'yi Gösteriyor ve Olanlar Oluyor Uruguay'da Loderio Oyun'a giriyor ve Dartheagle Yorumunu yapıyor :) http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/5803.jpg [Bugün 22:42] dartheagle : bu giren lodeiro fena adam değil [Bugün 22:44] Mehmet: evet fena değil :D sarı kart gördü girer girmez :D [Bugün 22:45] dartheagle : :D az önceki atağı o başlattı mesela :D [Bugün 22:45] dartheagle : hırsından oluyo onlar :P vee Aradan fazla geçmiyor , Dakika 80'i Gösteriyor. Sevgili Loderio Kırmızı Kart Görüyor :D ve Kopuyoruz. http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/5832.jpg [Bugün 23:02] dartheagle : fiyatı düşmüştür şimdi lodeiro nun alsak ya [Bugün 23:01] dartheagle : böyle bilmezdim ben bu adamı [Bugün 23:01] Mehmet: bunu forum'a konu bile açabilirim [Bugün 23:01] dartheagle : 100 e yakın gol atan ajax ın ortasahasında napim hacı [Bugün 23:00] Mehmet: Onur bidaha yorum yapma lütfen [Bugün 23:00] dartheagle : ulen lodeiro [Bugün 23:00] Mehmet: biçti beeee [Bugün 23:00] Mehmet: Evet fena adam değil kırmızı kart'ı yedi [Bugün 23:00] brk06 : ilk kırmızı çıktı [Bugün 23:00] dartheagle : atıldı benimki [Bugün 22:59] Mehmet: hahahaha Fazla Söze Gerek yok sanırım :) NOT : Resimleri Normal Boyutunda Görmek için Üstüne Tıklayınız. |
Onur Madara Oldun Kardeşim :D |
Onur :D:D Başka söze gerek yok :D |
Onur Daha Bakmamış :D |
Alıntı:
bakmaz mı:D:D |
Onur :D:D Yorumsuzum diyor :D:D |
Oha başlık açılabileceği ihtimalini hiç gözönünde tutmamıştım ahahah :D:D Beni bu durumdan kurtarsa kurtarsa Martin Jol kurtarır :D:D Kartal Gol gol gol tezahüratının münasiplerinden biri biliyorsunuz Martin Jol jol jol abim gelse de lodeiro yu anlatsa size pehhhhhhh :D:D ah ulan premier ligde top koştururken bu başlığı çöp kutularından çıkarıp forumun tepesine koymazsam nolim ahaha :D |
Gıy Gıy da Gıy Gıy :D Kabul Et Şah Mat Oldun :D |
ahaha :D:D şah mat ne kelime 2 mars bi düz olduk :D:D |
Türkiye`de Saat: 00:51 . |