![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Mesaj: Sevgili Serdar, bu hikayeni de cok begendim, ellerine saglik can kardesim on yargiyi ve ihmalkarligi almissin ele bakiyorum onyargili olmak maalesef cogu insanin yaptigi birsey, birini tanimadan hakkinda fikir uretmek veya bir etiket yapistirmak ihmalkarliga gelince , o da hit'lerden dunyamizda her ikiside buyuk felaketler kotu sonlara sebep olabiliyor hikayelerinin devamini bekliyorum, merak ettigim birsey var; cevrendeki cocuklara okuyormusun?ilk onlarin tepkisine mi bakiyorsun? ve hic bir yayin evi ile gorustunmu?ileriye donuk birseyler yapabilme adina Benim hayatim hep Fransizca hikayeler, romanlar , bilimsel kitaplar okumakla gecti Turkcem pek iyi degildir, zorda begenirim karakterim dolayisiyla (Turkce yazilardan )samimi soyluyorum cok begendigim tarzlardan birisisin ilerledikce yurt disina bile acilabilecegini dusunuyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu es22es tarafından (19-09-2023 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |