![]() |
Düzgün kullanın diyen herkesinde bir dil bilgisi yanlışı var :D |
Alıntı:
Ayrıca kurduğun cümlede de bir dil bilgisi yanlışı var. :) |
Ben yakınmıyorum ki kullandıgım dilden memnunum :D Yanlışlarımla mutluyum ben :D |
yabancı harfler bile girmeye başladı 29 harfi aşdık q x w vs resmen avrupaya özen onlar bize özensin |
Bugüne kadar ne yaptıkta bize özenmelerini sağladık ki şimdi dilimize özensinler.. Son 500 yıldır sadece tüketici bir ülkeyiz.. |
tembelliğimizden ve hazır yemekden dışarı bağlı olmakdan olabilirmi ülkemizde üretilen tahıllar dünyanın 3de1ine yetecekken neden hala dışarıdan alıyoruz bu hale geldiğimiz için |
Kimse bu saatten sonra büyük,gelişmiş bir avrupa ülkesi beklemesin bizden Anca güç dengeleri değişirde bi dünya savaşı daha çıkmazsa Biz her yönden bağımlıyız o beğenmediğimiz avrupaya Petrolü neden dışarıdan alıyoruz,topraklarımızda bolca var,ama petrol buldugumuzda üstünü kapatıyoruz tekrar,neden,Bush amca kızmasın diye Bu yüzden özenecek duruma düştük |
bu hale getirenlere sormak lazım |
bu konuda duyarlı olmalıyız.Türkçe konuşalım.turkche değil |
Alıntı:
İsmet İnönün'den sonraki tüm yönetimler kendi çıkarları için ülkeyi ikinci plana attılar Gerek Avrupa ilgisi,gerekte ceplerini doldurma isteği bizi bu hale getirdi Yazıklar olsun |
Türkiye`de Saat: 10:26 . |