![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BEŞİKTAŞ COLA TURKA (89): Fedor Likholitov 4 (5 ribaund- 1 asist), Bekir Yarangüme 14 (5 ribaund- 2 asist), Mustafa Abi 5, Cüneyt Erden 5 (1 ribaund- 2 asist), Serhat Çetin 3, Michal Ignerski 3 (7 ribaund- 1 asist), Mire Chatman 20 (5 ribaund- 9 asist), Cevher Özer 19 (7 ribaund- 4 asist), Andrew Ogilvy 16 (4 ribaun- 1 asist)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kadroda tecrübeli isimlerin yanında gelecek vaadeden isimlerde var serhat çetin ve ogilvy gibi bu kadro iş yapar ama İverson gelirse şampiyonlukta ne efes ne ülker biz favori oluruz.İverson olmasa bile kaliteli bir yabancı ile transferi noktalamak takımın gelişimi için önemli olacaktır.Chatman da hem sayı hem asist olarak muhteşem istatistiklere ulaşıyor El-Amin den farkı olduğunu düşünmüyorum.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |