![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Efes'in kadrosu müthiş abi.Yabancıları harika ya.Ama tek güvencemiz Akatlar ve Murat Didin.İnşallah kazanırız ama mücadele etmeden boğuşmadan kazanamayız bu maçı.Özellikle Reese ve Ostojic veya Sales'in formları ya da formsuzlukları çok etkileyecek bu maçı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sadece haislip'i begendim ben onlarda. Ama dedigim gibi hersey taraftarimiza bagli stad dollarsa yenme sansimiz %50. | |||
| | |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece haislipi beğenmişsin ama diğer iki yabancısından biri geçen senenin euroleague sayı kralı diğeri de geçen senenin uleb sayı kralı,bilmem yeterince açık mı.bizim takımımıza gelince,basketbol takımında küçülmeye gidildiği açık,son 2 seneki takım kalitesi yakalanamadı bu sene,ama bu takım yine efesi yenerek kalite olmasa da ruhunu kanıtladı,takımın başında murat didn oldukça ben bu takıma inanırım,murat didine sunulan imkanlar doğrultusunda en iyi takımı kurduğuna inanıyorum | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | topici açan arkadaşa ilk defa katılacağım,yani durmadan ilerlerken,hakikaten bir klüp takımı için basketbolda marka olmaya doğru giderken 3 adım geriledik resmenEl-amini,ayusoyu,vardayı geçtim had eonlar eski ama wright gibi mr fundemental ve basketbolun pascalı kimaniyi bu kadar kolay elden çıkarmamız beni çılgına çevirdi,ve cevher gibi beşiktaş düşmanı bir adamı bu takıma alanlarada sevgilerimi iletirim tabi..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |