![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Derbi Sonrası Açıklamalar Galatasaray Cafe Crown galibiyeti sonrasında oyuncularımız büyük bir sevinç yaşadı. Coachumuz Murat Didin ve Kaptanımız Barış Özcan, bu kritik galibiyeti Yönetim Kurulumuz’a ve taraftarlarımıza hediye ettiklerini söylediler. Karşılaşma sonrasında oyuncularımız ve teknik heyetimiz soyunma odasında kenetlenerek bu önemli derbi zaferini doyasıya kutladı. Coachumuz Murat Didin, play off’lara kadar performanslarını daha yukarı çıkartacaklarını söyledi. Didin, “Kendi sahamızda mağlup olduğumuz Fenerbahçe Ülker maçı sonrasında kaybettiğimiz moralimizi toparlayamamıştık. Derbi galibiyeti bu açıdan bizim için çok iyi oldu. Yılmadan mücadelemize devam ettik ve edeceğiz. Umudun ve başarının kaf dağının arkasında olmadığını biliyoruz. Galatasaray karşısında müthiş mücadele ettik ve yapmamız gereken her şeyi yaptık. Taraftarlarımız bugün burada yoktu ama biz onların desteğini her an hissettik. Galibiyeti bütün Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” ifadelerini kullandı. Karşılaşmadan önce galibiyete inandıklarını söyleyen Kaptanımız Barış Özcan, “Kazanacağımıza inanmıştık. İyi savunma yapıp iyi mücadele edersek kazanacağımızı biliyorduk. Biz de öyle yaptık. Bu galibiyeti Yönetim Kurulumuz'a, Camiamız’a ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |