![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Ergin Ataman geliyor... Son dakika... Beşiktaş Yönetimi, basketbolda atağa geçmeye hazırlanıyor ![]() Beşiktaş Yönetimi, bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş Basketbol Takımı'nın bu sezon da aynı yanlışlara düşmemesi için çalışmalara başladı. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu'nun bir dönem Efes Pilsen'le büyük başarılara imza atan coach Ergin Ataman'la gizlice görüştüğü ve Ataman'la el sıkıştığı öğrenildi. Başarılı coachun imza atması durumunda Soğancıoğlu ve Ataman'ın önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelip gelecek sezonun planlarını yapacağı belirtildi. kaynak:kartalhaber | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | engin ataman haberi çok güzel bir haber bizim için muhteşem olur ama haberin kaynağı inandırıcı değil ??
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hayrlsı olsun
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İNŞALLAH DOĞRUDUR İNŞALLAH GELİR....İNŞALLAHH.... KEREM-KIMANI EL-AMIN DE GERİ GELSIN ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |