![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TEBRİKLER
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Olsun yaa yavaş yavaş galibiyetlerde gelecek işte.Oyun anlamında iyiyiz bencede.Bunu skora yansıtamamıştık ilk iki maçta, son dakikaları iyi oynayamamıştık ondan mağlup olmuştuk.İleride çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Efes,ezikler ve telekomla başa baş oynarız ligin sonuna kadar.Bazı eksiklerimizide giderirsek mesela ribaunt sorunu gibi şampiyonluk neden olmasın...Hem futbolda hemde baskette bugün yüzümüzü güldürdüler.Hepsine helal olsun tebrikler ataman ve öğrencileri... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa telekomla başa baş oynadık son saniyelerde tecrübe eksiklğindende kaynaklanan hatalarla kaybettik maçı.Ama maç ankaradaydı rövanşa akadlara gelecekler.Telekomu devireceğimize inanıyorum o maçta.Efesle eziklerden tek eksiğimizinde tecrübe olduğunu düşünüyorum.O da zamanla giderilebilecek birşey.Enazından geçen senekinden daha çok iddialı ve daha iyi bir kadroya sahip olduğumuzu söyleyebilirim.Bu bile bi gelişmedir sonuçta.Ard arda alınacak galibiyetler özgüvenimizide yerine getirir.Önümüzdeki 2 maç belirler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | helal olsun kartallara be..maşallah nazar değmesin
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne skor be ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ilk iki maçın acısını çıkardık böylece.bu sezon futbol ve basket takımından şampiyonluk bekliyorum...
__________________ ![]() GitsenNeFaяkє∂єя кαlsαnNєFαrkє∂єя αℓdığın∂oℓαяℓαя єℓbєtBıяGünBıtєя BєşİкT@ş çαяşıSI єrkєğєкüfrє∂єя ıştєSєnвυкαdαrZαvαℓℓısın tümєя | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Mutlu Akü Selçuk Üni.:55 - Beşiktaş Cola Turka:105 Mutlu Akü Selçuk Üni.:55 - Beşiktaş Cola Turka:105 20.10.2007 19:41 Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ligin 3. haftasında deplasmanda Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'ni 105-55'lik farklı bir skorla mağlup etti. Maça iyi başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk dakikalardan itibaren rakibine baskı kurdu. Erkan, Cevher ve Apodoca'nın basketleri ve Niceviç'in pota altındaki performansıyla farkı açan Ekibimiz, ilk periyodu 30-10 önde kapadı. 2. çeyrekte de baskısını sürdüren ve savunmada rakibine geçit vermeyen Siyah-Beyazlılarımız, Shumbert ve Kaya'nın basketleriyle farkı 30'a çıkardı. Bu periyotta, İlker, Hicks ve İbrahim'in baskısı ve basketleri yeterli olmayınca Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, maçın ilk yarısından 56-26 yenik ayrıldı. İkinci yarıya daha rahat başlayan Takımımız, hücumda Apodoca ve Peker, potaaltında da Niceviç ile etkili oldu. Bu periyotta da rakibine oranla baskılı oynayan Siyah-Beyazlılarımız, periyodu 41 farklı önde kapadı: 85-44. Son periyoda da arka arkaya basketlerle başlayan ve farkı 47'ye kadar çıkaran Takımımız, Shumbert ve Kaya ile etkili oldu ve karşılaşmadan 105-55 galip ayrıldı.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |