![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nerden isterseniz beraber izleyelimde farketmez benim için : ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes kırmızı karanfil taksın yakasına.. ![]() ![]() ya ne giyeceksek yarına kadar herkes yassın...tanıyalım birbirimizi yada orda yüksek sesle konuşun forummmm .!! falan diye.. ![]() HİÇ OLMADI HEPBERABER SERVİSLE GELİRİZ.. BEN SİZİ KAPIDA KARŞILARIM...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katılımız fazla olacagını sanmıyorum cunku aynı gun konya maçı var ve istanbuldan çogu gruplar için otobus kaldırılıyor bunun ıcın fazla ilgi olacagını sanmıyor ah ögrencı olmasaydım yasım buyuk olsaydı bende cuma gecesı konya yoluna çıkardım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaş karşıyaka macı ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |