![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya fazlakatılım naıs olmaz yani konyadaki stad Oltrafford mu yani 100.000 kişi kapasitelimi..kaç tane otobü s kaldırılacak zaten akatlarada kıapalıının heposi sığmıyor ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa nası gidicez, nerde buluşcaz, biletleri nası alıcaz? bi toparlayalım şu konuyu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi bu maçta buluşmöamız biraz muamma gibi çünkü hçbirşey tam oturmadı ben bu gün sprey falan alacaktım olmadı karşıya gitmiştim eve gelirken unuttum yorgunluktan.. BİLETİ BİLETİX GİŞELERİNDNE VEYA AKATLARDA ALABİLİRSİN AYNI YÖNTEM AKATLARDAA GİŞE KUYRUĞU VAR ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | gidecek arkadaşların ayaklarına sağlık..Bu takım ile akatların dolması lazım.Haketmiyorlar boş tribüne oynamaları.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |