![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaşımız bugün ( 08 Şubat 2008 ) saat 20:00 da Ankara da Opel Türkiye Kupası'nda zorlu ekip Efes Pilsenle Kaşılaşacak..ANKARA ÇARŞIYI MAÇA TAKIMIMIZA DESTEĞE ÇAĞIRIYORUZ.! MAÇ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ LÜTFEN..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Potada sakatlık şoku Beşiktaş'ın bugün oynayacağı Efes Pilsen maçı öncesi büyük bir şanssızlık yaşandı ![]() Basketbolda bugün Türkiye Kupası'nda Efes Pilsen ile çeyrek final mücadelesi yapacak Beşiktaş'ta sakatlık haberiyle moraller bozuldu. Siyah-beyazlıların en önemli hücum kozu olan Shumpert dünkü antrenmanda ciddi bir şekilde sakatlandı. Shumbert'in kupa boyunca forma giyemeyeceği belirtildi. :: Kartalhaber.com :: en iyi oyuncumuz sakatlanmış takımımıza başarılar
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sakatlık canımı sıktı ama inş yenerız allahın izniyle | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu arada hangı kanal verıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sky türk veriyo galiba öyle duydum.bu arada resmi sitede shumpert'in sakatlığından bahsedilmiyor.ne iş bi bakın isterseniz. bu arada takıma başarılar, İNŞALLAH KAZANIRIZ.AnkArA çArşı'yı göreve davet ediyorum.bu fırsatı bidaha bulamazlar..
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... Konu çArşı34 tarafından (08-02-2008 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |