![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cok iyi adam ben efesten biliyorum onu gercekten iyi adam zaten pota altında sorun wardı sadece kerem nicevic birde cevher faul problemi flan oluyordu artık sampiyonluga olan inancım arttı
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | doboşum benim ya ![]()
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | türk statüsünde oynayacakmış bu da bizim için harika oldu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | süperr... yakışırrr ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam tribünde costu..cosmaktan cok sasırdı taraftara =) korkma yavrim sana zarar gelmez bizden=)
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | helal olsun bunun yaşı kaçtı yaw..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |