![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maçtan yeni geldim.. harikaydı taraftarda takımda...hakemler yüzündnen az daha gümbürtüye idiyorduk.. ermalin iki steps ini görmeidle ve o hücümlar efes lehine sayı oldu..yinede yendk.. AYRICA YENİ FORMALAR HARİKAYDI.. SÜPER YAPMIŞLAR..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | evet ya formalar mükemmel. ben ilk defa gördüm acaba ben mi kaçırdım dedim ama yeniymiş ![]() ksk ülkeri eziyor bu arada ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | "Yerli oyuncu farkı" Beko Basketbol Ligi'nin 22. haftasında müthiş bir maç oynandı. Beşiktaş Cola Turka, evinde Efes Pilsen'î ağırladı ve karşılaşmadan 72-64 galip ayrıldı. Yazarlarımızdan Sedat Balcı, Beşiktaş Cola Turka'nın üstünlüğüyle biten mücadeleyi sizler için değerlendirdi. Sedat Balcı'nın yazısından bir kısım; "Efes Pilsen maçı da gösterdi ki 3+2 kuralının gerektirdiği yerli oyuncu katkısından en iyi faydalanan takım Beşiktaş Cola Turka. Dalmau'nun formsuzluğu, Apodaca'nın istikrarsızlığı ve son birkaç maçtır Shumpert'ta yaşanan performans düşüşüne rağmen takım ULEB Cup'ta 20 sayı farkla galip gelerek tur geçip ardından ligde Efes Pilsen ile oynadığı liderlik maçından istediği sonucu alabildi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sedat balcının yazılarını her zaman internetten takip ediyorumz aten gerçekten çöok doğru yazıyor.. yanlışları hatalrı HAKEM HATALARINI herşeyi açıkca yazıyor.. KolpA bAsın ın içinde o yok..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ortam yine harikaydı.Herkes hem futbolda hemde baskette liderliğe inanarak geldi ve öyle destekledi.İnanmak başarmanın yarısıdır sonuçta.Bizler inandık onlarda inandı ve zafere ulaştık.Olay bundan ibaret.Sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdüreceğiz inş...Efese karşı play offlarda 1-0 önde olma avantajınıda yakaladık.Bu da çok önemliydi...Bu maç için sinan güler,kaya peker ve mehmet yağmuru ayrıca kutlamak gerek.4 4lük oynadılar saolsunlar.Haftayada bir diğer rakibimiz gsı deplasmandada olsa yeneceğiz.Tıpkı bugün futbolda yendiğimiz gibi.Çifte mutluluk yazışıyoruz,bunları yaşatanlara teşekkürler.Sonuna kadar haketmiştik tabi orasıda ayrı mesele... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şahane oldu hem baskette hem futbolda çifte zafer yaşadık ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | buakşam mükemmel bir akşam hala tüylerim diken diken gururluyum!!
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/erkekler/54864-besiktas-cola-turka-72-efes-pilsen/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-03-2008 17:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |