![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Turgay Demirel Beşiktaş'tan elini çeksin! Perde arkası... Beşiktaş-Efes Pilsen maçını Kayseri'de yönetici arkadaşlarıyla birlikte izleyen Başkan Yıldırım Demirören yenilgi sonrası kahroldu ![]() Beşiktaş Yönetimi, beşiktaş-Efes pilsen'i Kayseri'de izledi. Mücadeleyi izlerken hakemlerin Beşiktaş aleyhine yaptığı hatalar nedeniyle kahrolan Başkan Yıldırım Demirören, karşılaşma sonrası yöneticilere dert yandı. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirören'in basketbola zarar verdiğini vurgulayan Demirören yöneticiler şöyle dert yandı: "Basketbolda son yılların en iyi ekibini kurduk. Bu sezon büyük başarılar elde ediyoruz ve bunun neticesinde şampiyonluk kovalıyoruz. Ancak hakemlerin takımımıza karşı inanılmaz art niyetli davranışları var. Sayın Turgay Demirel, Beşiktaş'a karşı tutumunu değiştirmeli. yoksa biz gerekeni yapacağız" dediği öğrenildi. Şeref Yalçın hakemlerin soyunma odasını bastı Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Şeref Yalçın, Efes pilsen maçı sonrası hakemlere sert tepki gösterdi Şeref Yalçın hakemlerin soyunma odasını bastı Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Şeref Yalçın, Efes pilsen maçı sonrası hakemlere sert tepki gösterdi İki takımın soyunma odasına girmesinin ardından hakemlerin soyunma odasına giren Şeref Yalçın, "Sizleri vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. hepinize yazıklar olsun" diye bağırdı. Hakemler bu sözlere bir cevap vermezken Yalçın bu sözlerinin ardından kapıyı vurup dışarı çıktı. Şeref Yalçın dah sonra şunları söyledi; "verdiğimiz emeklere çok yazık. Bu sezon kulüp olarak büyük özverilerde bulunuyoruz. Ancak Federasyon, Beşiktaş'a savaş açtı. Bu haksız rekabette ne kadar mücadele edebiliriz" bilmiyorum. Yine de biz pes etmeyeceğiz. Herkes beşiktaş'ın gücünü görecek." Hepiniz satılmışsınız! Beşiktaşlı basketbolcular, Coach Ergin Ataman ve menajer Hasan Bozkurter ve Efes Pilsen karşılaşması sonrası hakemlerin üzerine yürüdüler Kaptan Onur, Kaya başta olmak üzere Beşiktaşlı basketbolcular maçın hakemi Rüştü Nuran'ın üzerine yürüdü. Kaya'nın "Satılmışsın sen!" diye bağırdığı Rüştü Nuran daha sonra Coach Ergin Ataman ve menajer Hasan Bozkurter'in hışımına uğradı. Ataman, "satılmış heref" diye bağrırken, Bozkurter de "Özilhan'ın piyonları sizden hesap soracağız" diye bağırdı. Bunun adı skandal! Beşiktaş coachu Ergin Ataman, Beşiktaş-Efes Pilsen maçının hakemlerine büyük tepki gösterdi Beşiktaş Coachu Ergin Ataman karşılaşma sonrası yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi: "Bugün yaşananları herkes gördü. Hakemler Efes pilsen'in uşağı oldular. Bunun adı skandaldır. Başka bir şey söylemeye de gerek duymuyorum." | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |