![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
66_ÇaRşI_38 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | en güzel acıklama baska söze gerke yok ![]()
__________________ ÇoK MeRaK eDiYoRuM HaYaT BeNDeN ALDıKLaRıNı NeReSiNe SoKuYoR ACaBa??? SaLDıR BuNu KaLDıR CeHeNNeMDeN ÖDeMeLi ÇaLDıR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | apodaca ve dalmau ya yuklensınler bence hakemler yerıne...hadı bu macta hakemler kotuydu kaybedılen dıger maclarda takımın oyun kurucuları ve en skorerlerı olması beklenen dalmau ve apodaca nerdeydı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | üzel Yorum teşekkürler.Keşke Yöneticiler yada basın(kolpA) biraz görse bu yazdıklarımızı eminim daha iyi olabiliriz ama olmuyor malesef....
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [b]Hakemleri şikayet etmişiz ama federasyonda hakemlerden yana hiç bir işe yaramayacak zaten hiç fenere galatasaraya zaafı olmaz kimsenin çünkü hakemleri parayla satın alıyorlar sesimizi duyurmalıyız.BJK tv de bu yorumlardan güzel olanı seçilip okunmalı gerek diye düşünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu scdeniz tarafından (10-02-2008 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |