![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kaya Beşiktaş'ta kaldı Akatlar'da sıcak gelişmeler yaşandı. İşte Kartalhaber'in özel haberi: ![]() Beşiktaş'ta Kaya Peker krizi sona erdi. . Rusya'nın Dinamo Moskova takımının müthiş bir teklif yaptığı Kaya Peker dün takım arkadaşlarıyla vedalaşarak "Dinamo Moskova bana hayatımın teklifini yaptı. Beşiktaş'tan ayrılıyorum" demişti. Bu gelişmeleri son dakika haberleriyle sizlere ulaştıran kartalhaber yine gündemi belirlemişti. Dinamo Moskova'nın kaya Peker'e astronomik bir teklif sunmasının etik olmadığını belirten yönetici Şeref Yalçın, Rus ekibini dün akşam FIBA'ya şikayet etti. Yalçın'ın şikayeti üzerine harekete geçen FIBA, Beşiktaş'ın onay vermemesi halinde bu transferin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. Bu kararı Dinamo Moskova'ya bildiren FIBA Rus ekibinine uyarıda bulundu. Kaya da bu gelişme üzerine Şeref Yalçın'la bir araya geldi. Beşiktaş camiasından özür dilediğini belirten Kaya'nın, "Dinamo Moskova kulübü yıllık 1.6 milyon dolara kadar çıkmıştı. Bu hayatımın teklifiydi. Ama bu teklifi unuttum. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın başarısı için ter dökeceğim" dediği öğrenildi. Kartalhaber'e konuşan Coach Ergin Ataman, "Beko Basketbol Ligi ve ULEB'deki başarılı sonuçlarımızın ardından birçok oyuncumuza teklifler geliyor. Biz çok iyi bir ekibiz. Ama gerçek olan bir şey var ki gelen bu tekliflerin needeni Beşiktaş camiasında yaşadığımız uyum ve bunun sonucunda gelen başarı. Biz bu sezon hem Avrupa'da hem de türkiye'de şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunu da başaracağız. Kaya'nın takımda kalmasını sağlayan özveriyle çalışan yöneticimiz şeref Yalçın'a teşekkür ederim. " dedi. :: Kartalhaber.com :: inşallah olay kapanmıştır tatlıya bağlandığına sevindim
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dikakt ettiyseniz özellikle son maçlarda takımda büyük bir bocalama var.. inş bu kötü durum en kısa zamanda çözülür ve ŞAMPİYON oluruz... ÖLÜMÜNE KARTAL...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gerçekten böyle bişey varsa kendine yakıştırmam böyle bişeyi dilerim yalan kokan bir haberdir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | haber doğruydu ama eskidi zaten. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |