![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | hayırlı olsun. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Arın'ı çok severim, tıpkı Onur'u sevdiğim gibi. Ama orası ayrı. Buraya gelip de paso Arın'ın avukatlığını yapmaya çalışmanı çözemedim. Herkes senden fazla, katkı versin ister Beşiktaş'a. Ama görünen köy de kılavuz istemez.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Herkesin yaptığını veya birşeyi herkes yaptığı için yapmıyorum arkadaş. Zaten ne ayıptır, ne de yanlıştır. Bir sporcunun kulübünden aldığı bedelin tartışılması.. Sen belli ki foruma Arın'ı savunmak için üye olmuşsun ki savunulacak bir olay yok. Konunun uzamasına sebep olanın sen olduğunun farkındasındır umarım. Neyse.....
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlısı demekten baska bisi denilmes ztn
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | :@:@:@ haklısın abi.Bunu transfer değilde saçmalık olarak değerlendirebiliriz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |