![]() |
Pota’da Rakip Fenerbahçe Ülker BASKETBOL » HABERLER http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=bjk-tofaskonya Pota’da Rakip Fenerbahçe Ülker 30.09.2006 00:13 TADIM Türkiye Kupası A Grubu'nda oynadığı ilk 2 karşılaşmayı kazanan Erkek Basketbol Takımımız son maçında bugün saat 17.00'de Konya 100. Yıl Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak. Kupa'da 8'li finallere katılabilme yolundaki son engeli de kayıpsız geçmeyi hedefleyen Siyah Beyazlılarımız, Konya'daki taraftarlarımızı bu derbi maçta kendilerine destek olmak üzere tribünlere bekliyor. |
febeyi yenersek kupa dışına itiyoz biz finalleri garantiledik inşş kazanırız... |
inşallah yenecez.... |
insallah yeneriz basketbolu özledim ya |
basketbol takımımıza ezık macında basarılar |
inş. yeneriz. eziklerde solomon ve ibrahim var. gerisi hikaye. ikisini durdurduk mu maçı kazanırız. |
takımımıza başarılar..murat didin ve talebelerine güveniyoruz yenicekler şu ezikleri inşallah.. |
murat didine bende çok güveniyorum...ama sanki bu sene takımımız biraz zayıf kaldı gibi ama inş. kazanacaz diyorum tekrar.... |
|
eziklere şimdiden acıyorum bizimkiler pençeleriyle onların tüylerini yolar |
inş yeneriz ve 100. yıllarında bir acı daha tattırmış oluruz .. |
olmadi ya yenemedik adamlari |
fazla havalanmamak gerek.....bu takım bu sene orta sıralar için mücadele eder......daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi....bu seneki kadro daha öncekilere göre çok zayıf..... |
gerçekten çok zayıf bi takım. bu tespitte bulunmak için belkji henüz erken ama yeni alınan yabancılar çok pasif. m.wright ve kimani gibi hırslı adamlar yok. yerlilerden de toplama yapmısız. ne diyelim hayırlısı inş. |
evet defansta baya etkisiziz |
iyi oynamadık |
yaa uzatmaya gerek yok kaybettik zaten maçı..kadro yetersiz bence..sadece murat didinle olmuyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir de 8 numara ostojic midir nedir....adam basketbol oynamayı bilmiyor.....kim aldı bunu takıma yaw....yerliler hakında konuşmaya bile gerek yok.....hepsi 2.sınıf basketbolcular..... |
Maalesef yeni oyun kurucumuz iyi değil..fener bizi iyi dağıttı:( |
bu takımdan hiç bişey olmaz orta sıralara mücadele verirler bencede.Çok zayıf bir takım gecen senekiyle daglar kadar vark var kerem elliot elliss wright mithat olsa dünkü skor böyle olurmuydu allah askına yaa adam gibi transferler yapmamışlar |
tam anlamıyla bir 5 numaramız yok, daha önceden de söylediğim gibi her yıl yıldızı parlayan adamları elimizde doğal olarak tutamıyoruz, çünkü basketboldan hiçbir gelirimiz yok ve sadece futboldan kazanılanlarla oraya yatırım yapmak zor oluyor... fenerbahçe ülker'e galince; will solomon ve kaspars kambala çok iyi oyuncular ama toplama bir kadro gibime geliyor ve avrupa'da istedikleri başarıyı yakalayabilmeleri çok zor... bu yıl efes pilsen'in kurduğu müthiş şutör kadro, zaten yıllardır avrupa'da savunma denince ilk akla gelen takım olan efes pilsen'i ligde çok rahat, avrupa'da da final-four garanti olmak üzere zirveye çıkaracaktır... |
abi bu riesee midir nedir nerden bulmuşlar bunu basketçiden başka herşeye benziyor turnike dışında sayı atamadı deli etti beni dün.. bu sene işler kötü bununla.. hiç ümidim yok.. geçen sene daha iyiydik... |
abi bune biçim oyun kurucu çok kötüyüzzz |
bu takımdan bişey olmaz resmen dağıldık ... Bu sene İlk defa fb maçını izledim o da yarıda biraktım izlemeyi.... |
efes çok güçlü bu sezon kimse duramaz sanırım önünde,ben ülkeri desteklerdim eskiden,ama bitti artık,beşiktaştan sonra efes |
yaw bir tek jamel thomas ii gözüküyo ama ondada hırs yok hepsinde olduğu gibi reese gördüğümde aklıma EL AMİN KEREM TUNÇERİ geliyo arada dağlar kadar fark war 4 numaramız yok...AYUSO lazım 4 numaraya , pota altına da WRİGHT WEYA WARDA 3 yabancı kupa bırakmaz EL AMİN-AYUSO-WARDA...bu 3 oyuncunun da maliyeti 2 milyon doları geçmez sanırım runje yi alma bunları al...hiç olmazsa basketbolda kupalar görelim. |
Bu Sen Basketboldan HİÇ Ümİtlİ DeĞİlİm :( :( KeŞke Efesle BİrleŞseydİk... |
yeneceğimize inanıyorummmm |
Yazıklar olsun yönetim sana, kötü fener bizimle oynadığı her maçta favori.. |
fbeyi yenersek kupa dışına itiyoz biz finalleri garantiledik inşş kazanırız...:D |
murat didine güvenimiz sonsuz |
Arkadaslar MaÇi Hangİ Kanal Verİyo |
Alıntı:
|
İnş. yenecez ezikleri |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:46 . |