Nedendir bilinmez grup birincisi olmanın hiçbir avantajı yok 8'li finalde, o yüzden ilk iki içerisinde yer almak yeterli bizim için. Bradley Newley, Engin Atsür ve Cevher Özer sakatlıkları yüzünden forma giymemişlerdi Banvit&Tübad turnuvasında ama artık oynayabilecek durumdalar. Tam kadro gidiyoruz ve ilk maçımızda yorgun Efes Pilsen ile karşılaşacağız. Kazanmamız sürpriz olmaz bana göre, yeterki üçüncü çeyrekte oyundan düşme sorununu yaşamayalım yine. Fakat kaybetsek bile Efes Pilsen'i bizden başka yenecek takım olduğunu düşünmüyorum bu grupta. O yüzden çok şey kaybetmiş sayılmayacağız ama yinede ümitliyim ben..
Grubumuzda yer alan Kepez Belediye'de maddi sıkıntılar şimdiden başlamış ve Fatih Solak ile yollar ayrılacakmış büyük ihtimalle. Zaten iki hafta önce Rixos Cup'ta 81-68 yenmiştik onları, geçtiğimiz hafta ABD'den önemli bir transfer yaptılar ama halen takım olma sorunu yaşıyorlar. Hemen hemen sıfırdan bir takım kurdular, zorlansakta kazanırız onlara karşı..
Oyak Renault zaten pek yatırım yapmadı bu sene, grubun en zayıf takımı ve ligimizinde düşme adayı takımlarından biri durumundalar şu an için. Onlara karşı rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum. Nedim Dal ve Ufuk Kaçar dışında tüm oyuncuları 1986 ve sonrası doğumlu çok genç ve deneyimsiz bir ekipler çünkü.. |