![]() |
Chatman Şoke Etti http://i1002.hizliresim.com/2010/2/4/5581.jpg Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin ABD’li oyun kurucusu Mire De Juan Chatman’ın, 21 Ocak 2010 tarihinde oynanan Tofaş maçının ardından yapılan doping testinde yasaklı madde kullandığı tespit edildi.. Tofaş maçının ardından doping kontrolüne giren Mire De Juan Chatman’da, WADA yasaklı maddeler listesinde yer alan S8.Cannabinoids maddesi tespit edildi. Kulübümüzün test sonucuna 10 günlük itiraz hakkı bulunuyor. Tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen oyuncumuz, karar açıklanana kadar da forma giyemeyecek.. Bu gelişmenin ardından yüksek ihtimalle uzun bir süre ceza alabilecek Chatman’ın yerine teknik ekibimizin yeni bir oyun kurucu transferini gündeme aldığı ve acilen alternatif isimleri değerlendirdiği öğrenildi.. www.BjkBasket.org |
Neyaptin ya Cheto..:( Gecmis olsun artik isimiz zor.. |
Eğer Doğruysa Beşiktaş a ve Beşiktaş Sporcusuna hiç yakışmayan davranış Beşiktaş a veda Chatman ... |
olmaması gerekiyordu. |
Yapacak Birşey Yok Dikkatli Olmalıydı Chatman |
Bu arada S8.Cannabinoids isimli maddenin "doping etkisi" olan bir madde değilde, "uyuşturucu etkisi" olan bir madde olduğunu da belirteyim.. |
Alıntı:
|
bu kötü oldu ya şaşırdım doğrusu:( |
Mire Chatman Açıklaması Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Mire Chatman’ın durumu ile ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır: 21.01.2010 tarihinde oynanan Beşiktaş Cola Turka-Tofaş Beko Basketbol Ligi müsabakası bitiminde yapılan doping kontrolü sonrasında yasaklı madde kullandığı tespit edilen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Mire Chatman’ın durumu bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda görüşülmüştür. Kulübümüz’ün bilgisi dahilinde olmayan, yasaklı madde kullandığı tespit edilen Mire Chatman, Yönetim Kurulumuz tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:22 . |