![]() |
Hürriyet'ten Iverson İddiası http://blog.mlive.com/hugeblog/2008/..._iverson17.JPG Hürriyet Gazetesi spor yazarı İsmail Er, ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı. Hürriyet Gazetesi’nin 24 Eylül 2010 tarihli haberine göre; Kulüp yetkililerimiz şu an için halen boşta olan ve NBA’den teklif alamadığı için Çin Ligi takımları ile dirsek temasında olan yıldız isim Allen Iverson’ın transferi konusunda çalışmalara başladı. Iverson için devrede olan Çin takımları oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferden bir süreliğine vazgeçmişti. İsmail Er, bu yazısında ayrıca; Basketbol Şube Yetkililerimizin, bir süre önce Porto Riko milli takımı ile geçtiğimiz Dünya Şampiyonası’nda ülkemizde de boy gösteren, ayrıca turnuvanın en uzun oyuncusu da olan 2.22’lik Peter John Ramos’un transferi konusunda da menajerler ile görüşüldüğünü de iddia etti.. Haber içeriğinin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.. www.BjkBasket.org |
Alen Iverson mı..Benim adamım ve en çok sevdiğim basketbolcu eğer bu adam Beşiktaşımıza gelirse bende Allaha giderim bu bir gerçek.. |
Basketbolu da unutmamak gerek,tam konsantre futbol üzerinde yoğunlaşmış gidiyoruz.Basketbolu efes ile birleştirsek harika olur aslında |
Bununla ilgili yaklaşık 10 gün önce forzada konu açılmıştı. Ne kadar doğrudur bilemem ancak basketbolumuzda bir atılım yaratır |
Hürriyet haberi forzadan calmis...:smile: |
Alıntı:
Bana da öyle geldi :D |
hiç sanmıyorum ki demirören baskete okadar para bağlasın. ayırca çok zor transfer robinhodan daha zor |
Aynen, Robinho'dan daha zor...Çinliler ne para veriyor bu adama yaf... |
Bence o kadar zor değil şöyle düşünün Alen Iverson gibi bir isim çinde hiç kimsenin gözü önünde olamayacakken Türkiyede olsa yine bir çok kesimin önünde olacaktır.Çinde alacağı paranın çok daha azına buraya gelebilir bence..Ve gelirse muhteşem olur kesinlikle :) |
Abi adamlar öyle bir para veriyorki, çok daha azına gelmesi çok ama çok zor...Iverson gelirse, büyük bir devrim olur, yeni bir çağ açılır basketbolda..:).. |
Ben şu bakımdan düşünüyorum..Futbolda da bir adam almak isteyecek olsak futbolcuya ispanya ingiltere gibi ülkelerden bizim vereceğimiz paranın çok daha azına o liglere gider daha az bile alacak olsa..O bakımdan basketbol konusunda hele ki Dünya kupasında ki başarıdan sonra bence yarı yarıya değilde çinde verilecek paranın % 60 ına o adam buraya gelir bence..Ki gelirse diyorum yaa allahım sana geliyorum durumu olur bende :):) |
Bu adam tek başına şampiyon yapar benden söylemesi |
Türkiye böyle bir egoyu kaldırabilir mi?Shaqtan farkı yok şuan |
Beşiktaş Spor Kulübü Basketboldan Sorumlu Yöneticisi Şeref Yalçın, Allen Iverson ve Peter John Ramos transferleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sitemize konuşan Yalçın, Iverson’ın parayla pek ilgilenmediğini belirterek, “Maddi açıdan bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü Iverson’ın paraya ihtiyacı yok. Normal düzeyde bir ücretle beraber kendisini renklerimize bağlayabiliriz. Ben 5-6 gün içinde net bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Porto Rikolu Peter John Ramos ise bitmek üzere. Taraftarımız bu yıl salonda da büyük coşku yaşayacak. Eğer Iverson olmazsa başka bir dünya yıldızını transfer edeceğiz. Bu yöndeki araştırmamız sürüyor” dedi. * Basketdergisi.com özel haberidir. |
Teodosic Olimpiakos tan yıllık 24 milyon euro alıyor İverson niye daha azını istesinki? |
İşte yaa gelsin valla şu adam yaa Iverson adamım benim ya gider formasını alırım yeminle :) Fenerden efesten basketçi almayın Taraftarı çıldırtmayın Fenerden efesten basketçi almayın Taraftarı çıldırtmayın Basketbolu unutmayın Bizim olsun Alen Iverson |
Alıntı:
İddialar var ama henüz net birşey yok. Iverson neysede, hadi o bölgeye ihtiyaç var ama Ramos ismi nerden çıktı anlamak mümkün değil. Kadroda iki yabancı pivot varken ve 1 yabancı hakkımız kalmışken biraz abes kaldı bu isim :) |
yav bu basketbolcular futbolculardan daha cokmu kazaniyor ??:D senede 27milyon nedemek ya :D |
İverson inanılmaz bir transfer,yanlız basketbolda kadromuz belli , mevcut kadromuzla birlikte İverson gelirse Efes ve Fener'i yenerek şampiyon olabilirmiyiz, burası şüpheli.Yönetim çok daha önceden basketbola yatırım kararı alıp ona göre kadroyu oluşturmalıydı. |
Alıntı:
|
:) Teodosic 24 Milyon olayı iyiymiş harbiden :D |
yok artık lebron james |
sadece bi iddia deil bu burak bıyıktay ın açıklamasıda bu yönde ıverson a teklif sunulmuş. |
Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin başarılı antrenörü Burak Bıyıktay, son günlerde gündemi oldukça meşgul eden “Allen Iverson transferi” hakkında maraton.com.tr adlı siteye açıklamalarda bulundu.. Transferle ilgili iddiaları doğrulayan Bıyıktay; "Iverson ile ilgilendiğimiz doğru. Şu anda teklif aşamasındayız. Sonuçta hangi antrenör takımında Iverson gibi bir oyuncunun olmasını istemez ki." şeklinde konuştu. Bu transferin gerçekleşmesi halinde oldukça ses getireceğine de değinen Burak Bıyıktay sözlerine; "Ayrıca eğer transfer olursa bence Guti ve Quaresma'dan daha çok ses getirir. Bir kere her şeyden önce eğer gelirse marka değeri olarak takıma çok şey katar. Onun tecrübelerini, kariyerini, başarılarını konuşmamıza gerek yok." diyerek devam etti.. Transferin en geç bir hafta içerisinde netleşeceğine değinen antrenörümüz; "1 haftaya kadar netleşeceğini düşünüyorum. Dediğim gibi şu anda yönetim bazında görüşmeler sürüyor. Belki bir sponsorla bu transfer gerçekleşebilir. Olayın maddi yönüyle tam olarak yönetim ilgileniyor çünkü." dedi. Eğer gerçekleşirse bu transferin Türk Basketboluna da büyük katkı sağlayacağını savunan Bıyıktay; "Kendine özel seyircileri olan bir oyuncu Iverson. Futbol izleyenlerin kitlesinden bile Iverson hayranları olduğunu biliyoruz. İnşallah takıma katılır. Bu transfer sadece Beşiktaş'a değil, Türk basketboluna çok büyük bir katkı olur." diyerek sözlerini tamamladı.. www.BjkBasket.org |
Kuşkusuz büyük olay olur... Neticede efsanedir bu adam efendim.. :) Ama yanına da 1-2 tane sağlam adam gerekir.. Sadece İverson'a bakamaz 1 takım.. Umarım gerçekleşir ama, taraftarların ilgisi daha fazla olacaktır maçlara ve ürünlere şüpesiz.. |
Sadece Iverson'a bakar takım usta, Türkiye burası..:).. |
Alıntı:
Yaaniii. Iverson Guti ise onun yanına da bir Q7 lazım :D |
Iverson için Adalı devrede Futboldaki transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Kartal basketbolda da atağa kalkmaya hazırlanıyor http://foto.gazetevatan.com/newpics/...5186501335.jpg FUTBOLDA Guti ve Quaresma gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, potada NBA’in efsanevi ismi Allen Iverson’ı transfer etmek için işin uzmanının kapısını çaldı. Beşiktaş’ta Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici olarak görev yapan ve yaşanan mali sıkıntılara karşın yıllardır Beşiktaş Cola Turka’yı Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonluk adayları arasında tutmayı başaran fieref Yalçın, Iverson’ın transferi için Guti, Q7 ve Schuster gibi isimlerin Beşiktaşlı olmasında rolü olan Asbaşkan Serdal Adalı’dan yardım istedi. GEÇTİĞİMİZ sezona Grizzlies’da başlayan ve aniden basketbolu bırakma kararı alan Iverson, daha sonra efsaneleştiği kulüp Philadelphia’y› reddemedi ve parkeye bir daha döndü. Geçen sezonu 13.8 sayı, 4 ribaunt ortalamasıyla tamamlayan 35’lik yıldız, serbest durumda. Iverson için Adalı devrede - GAZETEVATAN.COM |
Türkiye`de Saat: 04:10 . |