![]() |
Basketçiler rest çekti Basketçiler rest çekti http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş Basketbol Takımı da futbolcuların izinde! 19.01.2007 Gençlerbirliği maçı sonrası Tigana’nın ödemelerde sıkıntı yaşandığını gündeme getirmesinin ardından, tüm alacaklarını tahsil eden futbol takımından sonra dün de erkek basketbol takımı idmana çıkmadı. 1.5 aydır para alamadıklarını ileri süren yabancılar, ‘Takımdan ayrılıyoruz’ diye tepki verince yerliler de destek olup ‘İdmana çıkmayacağız’ görüşünde birleştiler. Takımın teknik patronu Murat Didin’de dün saat 14.00 yapılması planlanan idmanı içerde oluşan tepki sonrası, “Bayan takımının maçı var” diyerek iptal edildiğini ileri sürdü. Bu başkaldırı üzerine, oyuncuların Akatlar’dan ayrılırken, bazı isimlerin kendi başlarına çalıştıkları ifade edildi. |
para krizi kapıda |
tabbi onlarda rest çekecek...sorun sadece futbolda değil ki...kulüp olarak mali tablo felaket... |
ya arkadaslar hersey bir yana, bizim sonumuz harbiden iyi olmiyacak.. yani lig tvde eziklerin mali kongresinden bahsettiler...onlar bizi ona katlmais bile... adamlarin cebinde 170 milyon dolar varmis, gelecek 3 yil icinde 90 milyon borc, ve 220 milyon gelir, ve bu gelirin icersinde kombine biletleri bile yok, yani ben böyle anladim... bizim halimiz cok kötü, basarida gelmiyor, demirören bizi tam tamina rezil etti... |
eyvah eyvah diyorum,sonumuz cinconlara benzeyecek:(:(takım ve bütçe bu durumdayken kim başkanlığı devralır???allah sonumuzu hayır etsin.. |
bizim gibi büyük bi klübün böyle haberlerle gündeme gelmesi çok kötü.. |
hala okadar abartılacak birşey yok diyolar ya |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |