![]() |
Efes Cup ta galibiyetle baþladýk Ýyi baþladýk: 74-68 Efes Pilsen World Cup 6'da Milli Takýmýmýz ilk maçýnda Letonya ile karþý karþýya kaldý. 12 Dev adam turnuvada ilk maçýnda Letonya'yý 74-68 maðlup etti ve turnuvaya galibiyetle baþladý. Milliler ikinci maçýnda Perþembe günü 20.30'da Hýrvatistan ile karþý karþýya gelecek. |
12 dev adama güveniyorum ben |
guzel inþ boyle gider |
Yürüyün devler kim tutar sizi... |
hadi hayýrlýsý |
hadi beyler koskaca bi TÜRKÝYE var arkanýzda görelim gidinde matadorlara dersini verin |
u..a..dev adam..12 dev adam..:) bu sene ispanyadaki finallerde güzel baþarýlar bekliyorum 12 dev adamdan.. |
aldýlar demek maçý. gece izliyodum ben tekrarýný. epey izledim ama sonuna kadar dayanamadým. Hido & Memo ikilisi nasýl tamamladýlar maçý? özellikle Hido güzel baþlamýþtý ama?? |
YouTube - YENİ BESTE 2007 2008 İNÖNÜ BİZİ BOÄžUYOR yeni bestem inþallah beðenirsiniz... |
hido 16 sayý 5 ribaund memo 9 sayý attý |
ne kadar zamandýr bu salon burada ilk defa maç yapýlabildi de gidebildik, çok modern bir salon, artýk bu efes cup'ta da þampiyonluk bekliyoruz |
Rakip de iyiydi onun için güzel oldu.Avrupa þampiyonasýna tamamen hazýr girecez inþ.Sonrada final inþ.Takýmýmýz gayet iyi.Biraz daha savunmayý saðlamlaþtýrmalýyýz ama. |
valla ben açýkçasý fazlasýyla ümitliyim millilerden. Hido Memo ikilisinin bu sene takýmda yer almasý çok artýla getirecek gibi. nba tecrübelerini sahaya yansýttýklarýna þahit oldum þimdiden. gerisi gelir. |
Açýkcasý, ne ümitliyim millilerden ne de pek desteklediðim söylenebilir. Yýllardýr basketbol maçlarýný kovalayan biri olarak, yarý finaller oynadýk hatta final oynadýk, yýllarca deðiþen kadrolarýmýzdan kim milli takýma seçildi? Ya da bizden kimi milli takýma aldýlar? Hiç mi milli düzeyde Beþiktaþ'ýn basketbolcusu olmadi? Sahi milli takým seçicileri kim? Neden uzun yýllardir pivot sýkýntýsý çekerken (özellikle Japonya'ya giderken) Hüseyin Beþok milli takýmda deðildi? Ya da bu sene Avrupa'da ve NBA'de oynayan oyuncularýmýzdan kesinlikle en iyi sezonu geçiren lejyonerimiz olan Kerem Tunçeri (Ýspanya Þampiyonu + Avrupa Þampiyonu oldu Real Madrid) milli takýmda deðil? Ustelik herkes basbar baðýrmýyor muydu Japonya'da gardsýz oynadik diye? Tutku Açýk ve Ömer Onan (hiç sevmesem de) milli formayý hak etmiyor mu? 4 kansýz ayrýlmadýgý süree bu takýmdan bir sey olmaz, iyi ki birini alýnmadý kadroya ( mirsad - ibo - hidayet - memo ) Dikkat edin bunlar sahada deðilken nispeten daha iyiyiz. Milli takým resmen menajerlerin takýmý olmus durumda, ya da kökenine göre oynatýyorlar. Hadi bir soruyla kapatayým. Beþiktaþ'tan en son milli takýma seçilen basketbolcu kimdir? |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |