![]() |
Bjk 84- Fb 61 Beko Erkekler Basketbol Ligi'nde haftanın en önemli maçında Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi farklı mağlup etti. Akatlar Spor Salonu'nda oynanan derbide, Beşiktaş, sarı lacivertli rakibini 84-61 yenerken, Shumbert 27 sayı ile maçın yıldızı oldu. |
bumudur???budur:D:D:D |
fenerbahce köpegine..sampion kartal yazdırdık.. cıkıs su tarafta =) pankartta ne yazıodu arkadaslar?goren yada bilen var mı? |
ezıkbahçeyede koymak ayrı bır zevk yaw =) bnde goremedım pankartta ne yazıordu ... |
eyt be :) |
eziklere bir ders verdik hadi gözünüz aydın :D durmak yok yola devam |
hakettik. |
bu maçı futbol takımındaki oyuncularımızın izlemesini isterdim |
hepsi birer kartal gibi saldırdı fenerbahçe potasına,hele shumbert la kaya yokmu onlar bitirdi beniyaa yok böle bi takım hepsi müthiş akatları hep dolduralım arkadaşlar |
32 yıl sonra o mutlulugu yasatın bize yazıomus.. |
bugünün güzellerinden biri |
kaya pekeri unutmayalım pota alıtnı dar etti adamlara kac blok yaptı walla sayamadım ben |
blokbahce oldu cıktı ezikler..=) ömer aglicak sandım ben bi an..ardarda 2 blok bunyeye zarar mazallah=) |
ee bu taraftara da bu sonuç yakışırdı dimi ;) hepsi süperdi ama özeLLikLe Kaya ve Shumbert tam süperdi :) bravo !... |
maçı seyerttim çok güzel bir galibiyetti hepsini tebrik ediyorum |
ntv spikerlerine ne demeli bukarakar yanzi yayin ben körmedim kenede ezikleri yendik |
hepsinin eline sağlık |
arkadaşlar basketbolcularımız da, taraftarımız da kendine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi...hepsine çok teşekkür ediyoruz...ezikbahçe'yi yendiğimiz için çok mutluyum..EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ. |
SÜPERDİİİİİ... POTA ARKASI HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MUHTEŞEMDİK.. İÇERİDE MEŞALE YAKTIK.. GÖZ GÖZÜ GÖRMEDİ YAV...:D:D:D:D BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR... |
Ezikleri akatlara gömdük...Ezdik, parçaladık,mahvettik...Adamlar sayı atmaya korkuyordu.Rasimlen mirsadın analarının hatırlarını sorduk bi güzel.Hoşlarına gitti herhal eziklerin...Hepsi harika oynadı basketçilerin.Taraftar tek kelimeyle harikaydı zaten.Hepsi bütünleşince farklı bir ezik galibiyeti ortaya çıktı.Herkesi kutluyorum... |
Bu taraftarla bu takım herkesi yener !Ben maçtaydım böyle bir basketbol atmosferinde görmedim,işitmedim ! Şampiyon Fener,en büyük fener güldürmeyin ulan .........ler. !:smile: |
ntvde yorum yapan ihsan bayülgenin ne yarası var bide bizim eski koç olacak mac bitene kadar ezikler lehine yorum yaptı.kayanın smaçı ve shumpertin 3 lükleri hepsine kapak olsun |
Harikalar Avrupa ve ligde süper gidiyorlar helal olsun hepsine... |
Şu maçta olamadım ya nasılda yanıyorum.Bayramı anlamlandıran bir zafer oldu.Taifi imkansız bir sevinç yaşıyorum.Nekadar tebrik etsem az. |
bafrali1903 ..... katiliyorum sana ntv spikeri beni deli etti beni ya ... her ezik uclugunde adam resmen bagirdi ya neredeyse ayaga kalkacakti pes dogrusu... |
ben maca gittim atmosfer süperdi pankartı acıldıgı yerdeydim ben sonra pankartı salladık bende okuyamamıstım tek victory yazıyodu orayı okuyabıldım tersten :D:D |
bende mactaydım carşı dan bahsetmiyorum zaten raim ve mirsadı deli ettik :D:D rasim noluyo döüton basın oynuyo :D:D |
http://www.tbl.org.tr/tbbl/allstar_anket_2008.asp Bu linke girip beşiktaşlı oyuncuların desteklenmesi gerekiyor. Galatasaray ve Fenerbahçeliler şuanda atakta. Ben foruma konu olarak yazamadığım için böyle bir konu açarsanız sevinirim. Ayrıca dün maç süperdi...Delirdi Fb liler :) Teşekkürler |
Türkiye Basketbol Ligleri | Turkish Basketball Leagues Bu linke girip beşiktaşlı oyuncuların desteklenmesi gerekiyor. Galatasaray ve Fenerbahçeliler şuanda atakta. Ben foruma konu olarak yazamadığım için böyle bir konu açarsanız sevinirim. Teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |