![]() |
Drobnjak'a sevgi seli Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi Predrag Drobnjak'a siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundu. Lisansı yetişmediği için Fenerbahçe Ülker karşısında forma giyemeyen Drobnjak, karşılaşmayı izlerken maç öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar, bu oyuncu lehine tezahürat yaptı. Bu arada Fenerbahçe Ülker'de sakatlıkları bulunan İbrahim Kutluay ve Semih Erden derbi maçta oynayamadı. http://www.karakartal.com/images/hab...dr001_2312.jpg |
Drobnjak ın gelişi kadromuzu daha da güçlendirdi uleb de ve beko liginde şampiyonluk bekliyorum sizde bekliyormusunuz ben çok inandım bu takıma? 5 numaralı sorunumuzda tam çözüldü diyebilirim |
Mehmet arkadaşıma katılıyorum Bugünkü takım aynı oyunu tüm maçlara yaydığında ve bu ekibe Drobnjak katıldığında daha da güçlü ve iddialı bir takım oluruz. |
sanki skorer bir guard eksikliği var gibi geliyor bana |
MAÇ BAŞLAMASINA 2 SAAT VARDI BİZ SALONA GİRDİK. BÜTÜN YERLKER DOLDU SAORADAN GELENLER ŞAŞTI KALDI :D DAHA FBLİLER SAHAYA ÇIKTI ANA.. B BAKTILAR TARAFTAR BİZ TABİ TEPKİMİZİ VERDİK.. YANİ SOLOMON FALN DAHA HENÜZ SİVİLLER O DERECE... NEYSE DROBNİJAY GÖRÜNDÜ KAPIUDA.Ç. JHERKES AYAĞA KALKTI.. MANYAKTI... |
bu sene kadro super ınsallah ozlemı cekılen sampıyonluk bu sene gelıcek |
adam ne karizma yaaaaaaaaa....bayıldımmm=) |
hayırlı uğurlu olsun takımımıza yürekten başarılar diliyorum |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |