![]() |
Beşiktaş - Beykoz Maçı NTV'de.! Arkadaşalr Bu CVumartesi Akatlardaki Maçımızı NTV naklen verecek .Maçımız saat 14:00 da başlayacak.Maçın Hakemleri Şunlar : Ufuk Akyüz ( BAŞ HAKEM ) Serhat Büker Sencer Yılmaz Teknik Komiser : Ali Kemal Çimegil Lig Komiseri : Mehmek Selçuk Ersöz |
beşiktaşımıza başarılar dılıyorum.keşke orda olsamda o atmosferı gorsem..inanın daha akatları hiç gormedım ve çok gormek istıyorum |
kardşeim bir derbide bekleriz seni biz her maç ordayız... ankara çok uzak dğeil.. bir fener derbisinde atmosferi görmeni isterim açıkcası.. karşılarız seni istersen... |
Alıntı:
valla inankı okadar çok ıstıyorumkı akatlar atmosferını gormeyı sana şoyle soyleyım.ben istanbula 3 kere geldım uçundede sadece beşiktaş maçına geldım:D yanı inşallah oyle bır durum olursa çok sevınırım..ya inanırmısın sizi tv de ızlıorum varyaaaaaaaa anlatamam sana o gun dışarı falan çıkmayı bırak tum planlaımı iptal edıyorum hele o ensonkı derbı maçında açtığınız o muhteşem pankart ve yapmış olduğunuz o tezahuratlar çok guzeldı.. inşallah oyle bı durumda haberleşelım ve omuzomuza şarkılarımızı soyleyelım.. |
tabiiki memnuniyetle.. bz eskişehirdende arkadaşalrımızı akatlara getirdik... başımızın üstünde .... en yakkın fner derbisinde görüşürüz umarım çünü derbi kalmadı gs de fb de akatlarda oynadı malesef |
Alıntı:
teşekkurler ılgın için... |
rica ederim... |
saol ama salon un adı artık akatlar deil cola turca arena(ben akatları daha çok seviyodum) oldu |
alırlar sanırım maçı.. |
eğer alırsak maçı vede pazar günü feener telekomu yenerse 2.sıraya çıkacağız lide.. harika olacak.. |
Türkiye`de Saat: 09:08 . |