![]() |
Lideriz.!! Yarın Büyük Gün.! BEşiktaşımız Beykoz'u Devirdi ve puanını 25'e çıkardı.Şu anda ligde lder durudayız.Peki bu liderliği korumamız için ne olması gerekiyor. Yarın OYAK Renault'un Galatsaray'ı Yenip ( Çok zor ama..) Fenerbahçenin de Telekomu Yenmesi Liderdiğimizi perçinleyecek... Ancak; Büyük ihtimalle Galatasaray alacak maçı Fener telekomu yenerse o zmanda 2.sırada olacağız... |
ALLAH ' ın ıznı ıle olucaz şmp. bu hafta olmasada başka 1 zman daha uzun 1 perıyot var... |
insallah oluruz şampiyon |
Merak etme liderliği şimdi olmasada ilerde alıcaz... |
Bu hafta olmasa bile ileride liderliği alacağımızı düşünüyorum...Ama asıl önemli olan benim için telekom ve gs maçlarını kesinlikle almamız lazım.Seriye eşit başlamalıyız yoksa zorlanırız... |
Alıntı:
|
cumartesi günü lider olacağız ve bir daha hiç bırakmayacağız gayse efes ile oynuyor efesin bu maçı almaktan başka çaresi yok |
kardeş dur daha erken ya :D şampiyon biziz bu hesaplamaları sonra yaparız... |
evet ama arkadaş doğru sölüyor telekom maçından önce liderlik için ligin ilk yarısındaki son şansımız bu ve efesinde gayse yi yenmkten başka çaresi yok yoksa bu büyük klubde deprem olur.. |
Gs nin çok şeyi Hüseyin Beşok belinden sakatlanmış(acil şifalar diliyorum) Milli sporcunun 2 hafta potalardan uzak kalacağı bildirildi. Bu durumda Gs nin 2 hafta maç kazanması zor görülüyor. Bence bu hafta GS ile puanları eşitleyebiliriz. İyi seneler |
Türkiye`de Saat: 21:05 . |