![]() |
Yeter Artık Dolduralım Akatları.!!!!Dalga Geçiyorlar.! Arkasdaşalr millet foruımlaRDA HAYDİ AKATLARA.! falan gbisinden mesajlar veriyor ancak salon hep boş yha. GAYSE TARAFTARI BİLE DALGA GEÇİYOR ARTIK. gs nin son maçını bjk nin son maçınıda tv verdi. ayhan şahenk teee.. ebesimnin bilmem neresaindeki salon dolmuş bn akatlara gittim bi baktım 1000e yakın taraftar var...YAPMAYIN ARKADAŞALR ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN B KADROMUZ VAR UMARIM BU HAFTA CASA TED KLEJLİLER MAÇINDA DOLDURURUZ VALLA BASKETÇİLER ADINA BEN UTANIYORUM YA.! |
Bencede büyük maçlarda çok iyi destek var ama sıradan maçlarda salon hep boş...Bu kadar iyi bir takım desteği hak ediyor... |
ist. olsam keske ! |
evet haklısın herkes dolduralım diyo ama nedense gidilmiyı ki artık otobuste kaldırılıyo onceden yyoll sorundu şimdi kimbilir neyı bahane edicezzz |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM KARDŞE.. ARTIK GİDİŞ DÖNÜŞ ÜCRETSİZ SERVİS VAR YHA.!! BEŞİKTAŞ ESKİ TANSAŞ ÖNÜNDEN KALIYOR MAÇTAN 2 SAAT ÖNCE...GİDLEİM ARTIK YAA. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ümraniyeliler 7-8 kişiyle maça geliyor yha biras daha adam toplayamasmısınız... çok daha iyi olur.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah bu hafta önemli lign ilk yarısı bitiyor ve lider olailbiriz bunu kazanırsak aytnı gün akşam 6 da efes-gayse maçı var efes yenerse biz ilk yarıyı lider tamamlayacaz takımın desteğimze eihtiyacı var... ÜMRANİYELİLERİ BEKLİYORUZ..O KLASİK PANKARTIDA GETİRMEYİ UNUTMAYIN..:D |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |