![]() |
8 de 8 be bu sene 2 kulvarda buyuk basarılar var gıbı gelıyo bana:) |
Helal olsun ya 8 de 8. Desteği fazlasıyla hakediyorlar... |
organıze olalım forumca gideLim baskete futbola :) |
ya buralar ne hikmetse hep 1 sayı farkla kazanıyoruz ilginç bi olay.. Takım iyi yolda inşallah sonu da iyi olur.. |
İst. da oturacam ve bu maçları kaçıracam haa !!! |
çok işyi gidyoruz inşş böle devam ederiz |
Kazandık,8'de 8 yaptık ve ulebde nağmağlubuz şuanda.Ama takımda gözle görülür bir rehavet var.Kolay kazanacağımız maçı son saniyelerde aldık.Umarım toparlanırız.Önümüzde çok zorlu telekom maçı var ve onlarda forma girdi.O maç hatayı kaldırmaz!.. |
Alıntı:
bu bir iki maç öncesi yani yılbaşı öncesi güzel bir maç tempomuz vardı haftasonu lig hafta içi uleb. ancak bir ara verildi.. o tempoyu kaybettik... yeniden o tempoya yak uyduracaz inşallah..dünde gördük ilk çeyrek 16 sayı fark atarken az daha yeniliyoduk... |
helal olsun bee |
ben artık kabullendim, beşiktaş taraftarı sadece futbol takımının taraftarı, bjk basketbol maçlarını da sadece derbilerde dolduruyorlar, o da futboldaki tarihi rekabetten dolayı, 23 sayı fark atarak kazandığımız fb ülker maçından sonra bile sırf futboldaki fb ile olan düşmanlığımızdan!!!(ne yazık ki gerçek) dolayı küfür edip sahaya bozuk para atabiliyorlar, basketbol maçına gidip(derbi tabii ki yine) steps'in, 3 saniyenin, geri sahanın, hücum süresinin ne kadar olduğunun farkında bile olmayan kişiler var sırf futboldaki rekabetten kinden ötürü maçlara gidip içlerini döküyorlar, bu artık kesinlikle böyle, bu haftaki tt maçında salon dolar mı şüpheliyim, bir ihtimal, sonraki gs fb ve efes maçlarında da dolabilir, uleb cupta üst turlarda 1-2 maçta belki, ama bu böyle kesinlikle yürümez, bu güzel takımı bir dahaki senelerde ancak rüyalarımızda görürüz, lafa gelince bizden baskını yok ama iş icraata gelince yokuz, ne yazık ki... |
Türkiye`de Saat: 13:06 . |