![]() |
İkinci yarıda benim için önemli olan sadece 3 maç vardı.Telekom,Karşıyaka ve Gs maçlarıydı...Ve maalesef bu önemli maçları sıra sıra kaybediyoruz.Üzülmeyeyim önümüzde çok maç var diyemiyorum maalesef.Böyle maçları almamız lazımdı bizim.Oyuncularıda hayretler içerisinde izledim gerçekten.İlk maçı alan sanki onlar değil de bizdik...İlk haftalardaki havayı,ruhu yakalamamız lazım bizim.Yoksa işimiz gerçekten zorlaşır...Tamam maç kaybedebiliriz ama böyle maçları değil.Maç öncesi korktuğumu söylemiştim ama çok zevkli bir maç olaağını düşünmüştüm.Ama yanıldım.Adamlar harika top oynadı ve bizi darmadağan ettiler.Tek sevindirici şey farkın sadece 9 olması.20'i geçerdi yoksa...İnş. bir an önce toparlanırız.Özelliklede yabancılar... |
bu kafayla dewam edersek şampiyon falan olamıcaz |
2 haftadır yeniliyoruz.inşallah bu düşüş sürmez.bu sene şampiyon biziz. |
kaya pekere noluyo adam her maç daha kötüye gidiyor ben bu takımda en çok kayayı seviom ve kayaya nolduunu merak ediyorum umarım en kısa zamanda topralanır.Beşiktaşa gelince gsnin maç kaybettiği bu haftada eğer kazansaydık çok byük bir avantaj salıcaktık.Ezik fbnin işine yaradı bu mağlubiyetler.Ne diyelim SAĞLIK OLSUN |
kötü oldu uleb de iyiyiz de ligde 2 maç kaybettik üst üste bu ii olmadı |
KAYAYA NE OLDUĞUNU MERAK EİOSANIZ www.bjk.com.tr ye girin.. en altta SORU-CEVAP bölümü vaR BU HAFTANIN KONUĞU KAYA PEKER SORUNLARINIZI YANITLIOR.. |
Ah bee nEyse sağLık Olsun İnş. Öbürünü yEnıcez..! |
bu takım biraz zor şampiyon olur artık |
basketbolla alakam olmaz ama bi yandan sevindim bü yandan üzüldüm gbibişiii |
valla ben maça gittim izmirde yaşıyorum onun için takımımı destekleme gereği hissettim ve gittim keşke büyün bjk lilerde maçlara gelmeyi alışkanlık haline getirseler allah izin verirde sorun çıkmazsa antep maçınada geleceğim |
Türkiye`de Saat: 19:33 . |