![]() |
Büyük Terbiyesizlik...Lütfen Sessiz Kalmayalım... Bu konuyu buraya açmamın sebebi artık bu taraflı basına dur demenin vaktinin gelmesindendir. Yanlış bişey yaptıysam özür dilerim... ntv ye attığım mail i aynen buraya yazıyorum.ve bana katılan arkadaşların da BEŞİKTAŞIMIZA yapılan bu terbiyesizliğe karşı tepkilerini göstermelerini bekliyorum... ''Öcelikle merhabalar.Konuya nereden gireceğimi bilemiyorum ama... Bugün izmirde oynanan karşıyaka-BJK maçında çok enteresan bir olay yaşandı. kulaklarıma inanamadım... maçın ortalarında karşıyaka taraftarları inanılmaz ve çok ağır bir biçimde beşiktaş'a küfürler yağdırırken spiker ENDER BİLGİN! : ''EVET SAYIN SEYİRCİLER...KARŞIYAKA TARAFTARI ŞU ANDA(!!!) MUHTEŞEM BİR DESTEK VERİYOR. GERÇEKTEN DE MUHTEŞEM'' diye bir yorumda bulunuyor.üstüne bir de yorumcu İHSAN BAYÜLGEN: ''GERÇEKTEN HAKLISIN ENDER. KARŞIYAKA SEYİRCİSİ RİTMİNİ BULDU'' diyerek yanındaki spiker arkadaşına destek veriyor. NTV çalışanlarının neden böyle yorumlar yaptığını anlamak mümkün değil.100 yıllık bir camiaya edilen bu küfürleri destekleyen ve ''adeta'' tebrik eden bu kişiler var oldukça türk sporunda hiçbirşeyin düzelmeyeceğini düşünüyorum...Ben bir beşiktaş taraftarı olarak bu olayı kınarken birçok Beşiktaşlının da benim gibi düşündüğünü size belirtmek isterim... Gereken önemi göstericeğinizi düşünür teşekkür ederim...'' Aşağıda verdiğim linkten tepkilerinizi dile getirebilirsiniz. Bize Ulaşın link vermenin yasak olduğunu biliyorum ama...bu insanların da hiçbir tepkiye maruz kalmadan yaşamlarını sürdürmelerini istemiyorum.eğer yanlış bişey yaptıysam tekrar özür dilerim... Başka bir beşiktaş forum sitesinde gördügüm önemli bir konu oldugundan direk alıntı yaparak buraya konu açmak istedim..Lütfen depkimizi werelim.. beşiktaşın hakkını kimseye yedirmeyelim. |
vay vay vay ya yanlış duydular yada evet yazıdaki gibi oldu bilemiyrum şimdi ya |
arkadasım buyuk ıhtımal macta degıldın bjk trıbununden kendını bılmez 3-4 kısının yaptıgı hareketler sonrası o kufurler edılmıstır ve o kısılere yani |
valla ben maçta olduğumdan ntvde ne söylendi bilemiyorum ama öleyse gerekeni yaparız |
O Ç.irkin dawranışta bulunan spikeri warya... |
eet bende izledim gercekten oyle oldu akatlarda salak dioruz hemen anons var adamlar orada besiktaslilarin hicbiseyini birakmadilar adam mukemmel dioo:@ |
ewt ya bende acayip şaşırdım.bu ne böyle ya... |
Fener maçında belli olmuştu zaten ntv'nin durumu...Bu maçla kesinleşti sanırsam... |
o gün bende maçtaydım ve karşıyaka taraftarı bizi kışkırtmak için elinden geleni yaptı ama tabiki başarılı olamadılar. ALLAH affeder ÇARŞI affetmez!!!! |
beyler tepkiniz warsa mail atıp dile getirin...yazı yazmakla olmuyo.!!! |
ben gönderdim mail |
yanlıs yada dogru soylediler bilmiyorum ama yorumcu surekli taraflı yorum ozellikle bjk-fb macında bjk macı nasıl kazandı diye degil fener nasıl kaybetti diye yorum yapıyor adam nerdeyse tebrik bile etmeyecek bizi |
İŞTE BUNLAR BEŞİKTAŞIMIZI YILDIRMAYA ÇALIŞANLAR NTV KANALINI KINIYORUM .... İZMİR ÇARŞI |
ben mail yolladım herkesede yollamasını sölüyorum artık gerisi ntv ye kalmış brşey sanırım en azından tekzip yayınlayabilirler |
e-mail aracılıgı ile sms gönderdim dilerim gereken çeki düzeni verirler |
yine saçmalamışsınız, bir süre önce de forumda ntv'de basketboıl spikerliği yapan ihsan bayülken'in taraflı yorum yaptığına yönelik yorumlar yapılmıştı, tamamen saçmalık, ksk taraftarı küfür ettiyse o küfrü duyduklarından dolayı müthiş bir destek veriyorlar dememiştir heralde, ayrıca basketbol veya futbol her ne ise beşiktaş maçı izlerken spikerlerin ne dediklerini, taraflı!!! konuştuklarını nasıl takip edebiliyorsunuz tebrik etmek lazım, ben basketbol izlerken oyuınun heyecanından ritminden bunlara hiç dikkat edemiyorum valla kutlanacak insanlarsınız... neyse işin özü, ihsan bayülken veya bir başkasının taraflı yorum yaptığıyla alakalı düşünceler bence tamamen savsatadan öteye gidemez, ayrıca takıma katkımızın olmasını istiyorsak mail atmadan önce o güzel popolarımızı pc karşısındaki sandalyeden kaldırıp önce avrupa'da rekora koşan, ligdede son 1-2 hafta hariç fena gitmeyen basketbol takımının maçlarına gitmeyi bi düşünelim... |
ksk seyircisi iyiydi , küfürleri takdir ettiklerini düşünmüyorum ama yine de mail gönderdim... |
ARKADASLAR NTV NİN YAPTIGI BU TERBİYESİZLİKTEN İNANIN NHABERİM YOKTU.AMA BİZE YAPILAN HER TERBİYESİZLİGİN HESABI SORULDU VE SORULACAKTIR.HEMEN RTÜK'E SİKAYET EDELİM |
ARTIN |
ARTIN NTV ÇOK OLMAYA BAŞLADI. BİR ÖNCEKİ KAMPANYAYI DA BEN BAŞLATMIŞTIM YİNE YAPALIM HERKES MAİL GÖDNERSİN.. BU YAZILAN AYNI MAİLİ LÜTFEN.!!!! |
Alıntı:
|
ARKADASLAR BEN RTÜK'E SİKAYET ETTİM LÜTFEN SİZDE TEPKİNİZİ GÖSTERİN ALISMASINLAR. |
EWN KISA ZAMANDA EVET RÜTÜK ÜN MAİL ADRESİNİ VERELİM.. |
ntv nin de suyu kaynamaya başladı severek izledigimiz bir kanaldı ama artık can sıkmaya başladı bu ne böyle |
Radyo Televizyon Üst Kurulu BUYRUN ARKADŞALAR RTÜK E ŞİKAYET İÇİN.. BURAYA ŞİKAYETİNİZİ YAIP GÖNDERİN.! |
tşk.ler sınan ! |
rtük e yazdım |
ne yazıkkı seyredemedım ama eger böyle birşey varsa tepkımızı koyalım |
arkadaşlar ntv kimin doğuş grubunun doğuş grubu hangi takımlı ezikbahçeli.ezikbahçeyi kim yere serdi kartalımız.spikerler yorumcular tabi öyle sacmalayacaklar yaraları var bırakın gocunsunlar |
allah allah bende bu maçı tv den izlemiştim ama hiiç dikkat etmemişim bu *bneler herşeyi yapar |
:D valla cok kötü seyler yazdım küfür degıl ama. Herkes haddini bilecek. BJK'a hakaret edilemess !! |
ohoooo ben kaç mail attım bir işe yaramıyor... |
yaramaz abi naparsın bunlar böyle.ben Avcılarda oturuyorum burda canspor diye bir spor giyim mağazası var.Beşiktaş formaları da satılıyor febe formalarıda.ama gel gör kapıda kocamaan ortalık yerde herkesin göreceği şekilde febe amblemi var.%100 BEŞİKTAŞ JK amblemi kenarda kıyıda köşede duruyo.bunlar böle işte..gelde kızma... |
Alıntı:
|
ARklar Yalnız Şu Var benım Bildigim Ender Bİlgin bjkli... |
Alıntı:
|
tam olarak nasıl atıcaz |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |