![]() |
'Jerusalem'in şansı yok' ULEB Kupası 2. turunda İsrail'in Hapoel Jerusalem takımıyla eşleşen Beşiktaş Cola Turka, turdan emin. 30.1.2008 ULEB Kupası 2. turunda İsrail’in Hapoel Jerusalem takımıyla eşleşen Beşiktaş Cola Turka, turdan emin. Basketbol Şubesi Menaceri Burak Bıyıktay, “Klasmana göre rakibimizden güçlüyüz ve turun favorisiyiz. Onlar içeride iyi, deplasmanda değiller. Eleyeceğimizi umuyorum. Çünkü hedefimiz şampiyonluk” görüşünü dile getirdi. |
herşey istedikleri gibi olur umarım |
inşallah baskette büyük işler yaparızda sadece futbolla ilgilenmeyiz artık |
rakibin sansi yok.....bence rahat geceriz |
çekebileceğimiz en zor kurayı çektik, bu turda favori olmamıza rağmen zorlanacağımız açık ama sonunda turu geçeriz diye düşünüyorum ama asıl şanssızlık bundan sonraki turda büyük bir olasılıkla benetton'un bize rakip olacak olması, benetton basketbolseverlerin çok yakından tanıyacağı geçen seneye kadar euroleague'de oynayan üst düzey bir italyan takımı, o turda maalesef favori onlar olur, ancak çok yüksek bir taraftar desteği ve o günkü üstün beşiktaş oyunuyla o takımı eleyebiliriz... |
Kadro iyi ama şampiyonluk için çok iyi bir guard alınmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah:trytofly: |
istanbuldaki maça gidiyomuyuz beyler bayanlar.ben çok istiyorum gitmeyi inşallah da gidicem |
Türkiye`de Saat: 07:12 . |