![]() |
Kaya Peker'in affedilemeyecek ayıbı Dün akşam Beşiktaşın gündemine düştü Kayanın Beşiktaş'tan ayrılacağı haberi. Bugün Moda Kartalları olarak Şeref Yalçın ve Menajer Bıyıktay ile görüştük konunun aslı astarı nedir diye. Söylenildiği gibi 200bin dolarlık alamadıgı para olayı falan hikaye. İşin aslı Kaya'ya bir rus basketbol takımı red edemeyeceği belki ömrü hayatında bir daha göremeyeceği kadar yüksek bir ücret teklif etmiş. (Hatırlarsanız el-amin'de aynı şekilde bizden kopmamışmıydı. Tek fark el-amin sezon ortasında bizi yüzüstü bırakıp gitmedi) Beşiktaş yönetimine gitmek istediğini belirtmiş. hatta antremanlara çıkmamış. Şeref Yalçın "-istesem onu takımda tutarım ama ne fayda adam kafasında Beşiktaşı bitirmiş ve bunu da antremana çıkmayarak gösterdi. Adamın gitmesene izin vermesem sahada ruh gibi dolaşacak. Böyle bir durumda iyi fiyat verende varken satmak en sağlıklısı" şeklinde konuştu. Menajer Bıyıktay ise "-ligde ve avrupada şampiyonluk hedefleri devam eden bir takımın oyuncusunun takımını ve arkadaslarını yüzüstü bırakması affedilecek bir şey değildir. Kısa sürede yerini dolduracak bir transfer yapacağız" şeklinde konuştu. Olası transferi de ilk biz Moda Kartalları ile paylaşacaklarını ve Beşiktaş camiasının bu haberi ilk bizden öğreneceklerine dair bize söz verdiler. Kaya'yı Beşiktaşlı taraftarların sevgisine layık olamadığı, Beşiktaş'ı ve takım arkadaşlarını yolun yarısında bıraktığı için kınıyoruz. bu takıma cok adamlar geldi ve geçti. Kaç tanesinin adı hatırlanıyor... |
asıl Kaya'yı dinlemek lazım... Bu açıklamayı yapanlarda kim?? |
O kişiler gerçekten tanımıyor musun?... |
umarım gerçek deildir |
Madem kayayı dinlemek lazım çıksın bir açıklama yapsın o zaman.Bu haberi yalanlasın.Ama şu ana kadar öyle bir durum olmadığına göre,hatta resmi sitedende bu haberi yalanlayan bir yazı gelmediğine göre haber doğru.Önce kayaya sonrada yönetime yazıklar olsun.Demek ki kaya yaptığı açıklamaların hiçbirinde samimi değilmiş. |
Kaya yı ilk defa bu kadar çok seven taraftar varken,neden o Efes teki günlerindeki gibi yine küfür yemeyi istiyo? |
Alıntı:
|
inşallah aslı yoktur çok şaşırdım |
beyler kaya kalmıştır.yıllık 1.6 milyon dolar teklif temişler hayatımın teklifi demiş.fakat bu sezon takımımızda kalmıştır. |
lütfen asıl biz takımımızı yarı yolda bırakmayalım.tribünler dolmalı.bize yakışmıyor. |
geyseli diye duymuştum inanmamıştım , haber doğruysa sadece ' YazıK '... |
Kaya Beşiktaş'ta kaldı Akatlar'da sıcak gelişmeler yaşandı. İşte Kartalhaber'in özel haberi: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta Kaya Peker krizi sona erdi. . Rusya'nın Dinamo Moskova takımının müthiş bir teklif yaptığı Kaya Peker dün takım arkadaşlarıyla vedalaşarak "Dinamo Moskova bana hayatımın teklifini yaptı. Beşiktaş'tan ayrılıyorum" demişti. Bu gelişmeleri son dakika haberleriyle sizlere ulaştıran kartalhaber yine gündemi belirlemişti. Dinamo Moskova'nın kaya Peker'e astronomik bir teklif sunmasının etik olmadığını belirten yönetici Şeref Yalçın, Rus ekibini dün akşam FIBA'ya şikayet etti. Yalçın'ın şikayeti üzerine harekete geçen FIBA, Beşiktaş'ın onay vermemesi halinde bu transferin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. Bu kararı Dinamo Moskova'ya bildiren FIBA Rus ekibinine uyarıda bulundu. Kaya da bu gelişme üzerine Şeref Yalçın'la bir araya geldi. Beşiktaş camiasından özür dilediğini belirten Kaya'nın, "Dinamo Moskova kulübü yıllık 1.6 milyon dolara kadar çıkmıştı. Bu hayatımın teklifiydi. Ama bu teklifi unuttum. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın başarısı için ter dökeceğim" dediği öğrenildi. Kartalhaber'e konuşan Coach Ergin Ataman, "Beko Basketbol Ligi ve ULEB'deki başarılı sonuçlarımızın ardından birçok oyuncumuza teklifler geliyor. Biz çok iyi bir ekibiz. Ama gerçek olan bir şey var ki gelen bu tekliflerin needeni Beşiktaş camiasında yaşadığımız uyum ve bunun sonucunda gelen başarı. Biz bu sezon hem Avrupa'da hem de türkiye'de şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunu da başaracağız. Kaya'nın takımda kalmasını sağlayan özveriyle çalışan yöneticimiz şeref Yalçın'a teşekkür ederim. " dedi. :: Kartalhaber.com :: inşallah olay kapanmıştır tatlıya bağlandığına sevindim |
dikakt ettiyseniz özellikle son maçlarda takımda büyük bir bocalama var.. inş bu kötü durum en kısa zamanda çözülür ve ŞAMPİYON oluruz... ÖLÜMÜNE KARTAL... |
gerçekten böyle bişey varsa kendine yakıştırmam böyle bişeyi dilerim yalan kokan bir haberdir... |
haber doğruydu ama eskidi zaten. |
Alıntı:
inş |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |