![]() |
Pota'da Hapoel Jerusalem Sınavı Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup 2. Tur ilk maçında İsrail'in Hapoel Jerusalem ekibi ile yarın (19 Şubat) TSİ 19.00'da deplasmanda karşılaşacak. ULEB Cup'ta tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının tamamını kazanan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, İspanya'nın Barcelona kentinde yapılan 2. Tur kura çekiminde İsrail ekibi Hapoel Jerusalem ile eşleşmişti. Toplam 32 takımın yer aldığı ULEB Cup 2. Tur'unda ilk karşılaşmalar 19 Şubat'ta oynanacak. Siyah-Beyazlılarımız, rakibi ile yarın Türkiye Saati ile 19.00'da Hapoel Jerusalem ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, tur için 26 Şubat'ta rakibini İstanbul'da ağırlayacak. |
Yarın çok kritik bir maça çıkacağız.Avrupada oynadığımız 10 maçıda kazanmıştık, inş. yarınki galibiyetle seriyi 11 maça taşıyacağız...Gerçekten çok zor bir deplasman olacak.İsrail, futboldada basketboldada her zaman zor bir deplasmandır.İlk hedef tabiiki galibiyet olmalı ama farklı yenilmemek de çok önemli bence.Ne de olsa bunun rövanşı akadlarda olacak.İyi bir savunma anlayışıyla, israilden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. |
Bu arada maçı kanal 24 veriyor... |
izlemek gerek..başarılar.. |
başarılar pota kartallarına |
inş. kazanacagız bnde bu macın tarihini arıodum saol walla :) |
inşallah alnımızın akıyla we galibiyetle çıkarız bu maçtan... |
ewrçekten çok zorlu bir maça çıkacağız.. ufak tefekte olsa möaddi sorunlar yaşıyor takımımız.Son Oyak maçında Apodaca yoktu skat olabilir.. bemn extra katkı yapmasını beklediğm drobnijak var oyak maçında kendini gösterdi burdda iyi şeyler yapar umarım..İnşallah shumpertin eli sıcak olur.. |
macı ızlıycem...insallah ordan galıbıyet olursa farklı bı galıbıyetle donerız...ergin atamana ınancım tam benım...nıcevıc ve shumpert dısındakı yabancılarımızın da bıraz sorumluluk alması lazım bence...ligde onlardan verim alamadık cok barı avrupada alalım |
shumpert ve niceviç'İn iyi performans göstermesi maçı almamız için yeter, bunlara apodaca da kritik sayılarla katılabilir, dalmau'nun ne zaman oynamaya başlayacağını ise merak ediyorum... |
arkadaşlar 1-2 sayı farkla yenileceğmizi düşünüyorum şahsen.. dlmau ve apo hatta nicevic'ten eskisi kadar verim alamıyoruz.buradaki maçı alırız ama turu geçermiyiz... zor derim ben...Hatırlarsanız kupada efes maçından öncede bu yorumu yapmıştım 15 sayıdan maçı verdik... ilklern takımı olmak böyle birşey işte:D |
bu maçı kazanmamız niceviç, shumpert ve kayanın performansına bağlı inş onlarda bu maçta iyi oynayacak ve uleb te 11 de 11 yapacağız |
Hep Shumper-Kaya ve Nicevic diyorsunuz ancak basketboldaki en önemli pozisyonu untuyorsunuz arkadaşlar.. OYUN KURUCU.! ÖZELLİKLE POİNT-GUARD dediğimiz bölge.. ilk toplar ondan başlar oyunun nasıl oynanacağını o belirtir.Dalmau ve Mehmet yağmurunda yırtıcı savunma yapması ve dalmaunuda skor üretmesi gerekmekte. kısaca girecek ve çıkacaklarla ilk 7 oyuncumuz tam anlamıyla yüzdeli oynamalı.. |
Alıntı:
|
İnşallah ama bu güne kadar ne futbolda ne baskette tam anlamıyla takımdakilerin hepsinin iyi oynasdığına şahit olmadım umarım yanılırım bu akşam... |
Türkiye`de Saat: 00:35 . |