![]() |
Beşiktaş Cola Turka 72 Efes Pilsen 64 Potanın kralı Kartal Beko Basketbol Ligi'nde ilk iki sırada yer alan Beşiktaş Cola Turka ile Efes Pilsen maçından galibiyetle ayrılan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. Akatlar'da oynanan maçta güçlü rakibi karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan Beşiktaş Cola Turka karşılaşmayı 72-64 kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu glaibiyetle puanını 39'a çıkaran siyah-beyazlılar zirvede 1 galibiyet fazlasıyla yalnız kaldı. Efes Pilsen ise puanını 38 yaptı. Beşiktaş Cola Turka önümüzdeki hafta G.Saray Cafe Crown deplasmanına gidecek. |
Helal olsun beşiktaş ıma yine sevindirdiler bizi işallah akşam da futbol da yüzümüzü güldürecekler |
helal olsun kartlaıma işte bu yha D |
sıra cinconlarda..... |
Takım iyi mücadele etti. Tebriklerr dev kartallara. Çifte kupa gelecek inşallah... |
tebrikler ..Kaya muthesem oynadi ama yine faul probelem giride hemde cok basit faulerle...Shumpert hic birsey yapmadi artik oda kendisine düzen vermese lazim...Sinan ve Mehmet cok iyi oynadilar ve skora baya katki saladilar...artik haftaya cinconlari yenerizz ve kimse bizi tutamaz ...Sampiyon Besiktasim :hello: |
Potanın kralı Kartal Beko Basketbol Ligi'nde ilk iki sırada yer alan Beşiktaş Cola Turka ile Efes Pilsen maçından galibiyetle ayrılan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. Akatlar'da oynanan maçta güçlü rakibi karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan Beşiktaş Cola Turka karşılaşmayı 72-64 kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu glaibiyetle puanını 39'a çıkaran siyah-beyazlılar zirvede 1 galibiyet fazlasıyla yalnız kaldı. Efes Pilsen ise puanını 38 yaptı. Efes Pilsen'i ikinci kez deviren Beşiktaş, olası bir play-off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacak. Beşiktaş Cola Turka önümüzdeki hafta G.Saray Cafe Crown deplasmanına gidecek |
Çok güzel maçtı. Basketbolcuları acayip seviyorum ya , hepsinde ruh var! Tebrik ederim hepsini böylece liderlik koltuğumuz sağlamlaştı , şimdi sıra , önce futbolda sonra basketbolda cafe crown'da... Maçın adamLarı ; Kaya , Sinan , Mehmet... |
Kaya Peker mükemmel oynadı.Hayırlı olsun lideriz |
liderliğimiz hayırlı olması dileğiyle zoru başardık helal olsun bjk camiasına tebrikler... |
bide akşam maçı alsak değmeyin keyfimize:D:D |
maçı ntv de izledim çok güzel bi maç oldu inşallah akşamda futbol da devamı gelecek.. |
helal kartalıma yakışır avrupanın şampiyonuda biz olacaz biz hep inandık yeterki siz isteyin..:smile: |
Maçtan yeni geldim.. harikaydı taraftarda takımda...hakemler yüzündnen az daha gümbürtüye idiyorduk.. ermalin iki steps ini görmeidle ve o hücümlar efes lehine sayı oldu..yinede yendk.. AYRICA YENİ FORMALAR HARİKAYDI.. SÜPER YAPMIŞLAR.. |
evet ya formalar mükemmel. ben ilk defa gördüm acaba ben mi kaçırdım dedim ama yeniymiş :D emeği geçenlere teşekkürler... ksk ülkeri eziyor bu arada :D |
"Yerli oyuncu farkı" Beko Basketbol Ligi'nin 22. haftasında müthiş bir maç oynandı. Beşiktaş Cola Turka, evinde Efes Pilsen'î ağırladı ve karşılaşmadan 72-64 galip ayrıldı. Yazarlarımızdan Sedat Balcı, Beşiktaş Cola Turka'nın üstünlüğüyle biten mücadeleyi sizler için değerlendirdi. Sedat Balcı'nın yazısından bir kısım; "Efes Pilsen maçı da gösterdi ki 3+2 kuralının gerektirdiği yerli oyuncu katkısından en iyi faydalanan takım Beşiktaş Cola Turka. Dalmau'nun formsuzluğu, Apodaca'nın istikrarsızlığı ve son birkaç maçtır Shumpert'ta yaşanan performans düşüşüne rağmen takım ULEB Cup'ta 20 sayı farkla galip gelerek tur geçip ardından ligde Efes Pilsen ile oynadığı liderlik maçından istediği sonucu alabildi |
Sedat balcının yazılarını her zaman internetten takip ediyorumz aten gerçekten çöok doğru yazıyor.. yanlışları hatalrı HAKEM HATALARINI herşeyi açıkca yazıyor.. KolpA bAsın ın içinde o yok.. |
Ortam yine harikaydı.Herkes hem futbolda hemde baskette liderliğe inanarak geldi ve öyle destekledi.İnanmak başarmanın yarısıdır sonuçta.Bizler inandık onlarda inandı ve zafere ulaştık.Olay bundan ibaret.Sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdüreceğiz inş...Efese karşı play offlarda 1-0 önde olma avantajınıda yakaladık.Bu da çok önemliydi...Bu maç için sinan güler,kaya peker ve mehmet yağmuru ayrıca kutlamak gerek.4 4lük oynadılar saolsunlar.Haftayada bir diğer rakibimiz gsı deplasmandada olsa yeneceğiz.Tıpkı bugün futbolda yendiğimiz gibi.Çifte mutluluk yazışıyoruz,bunları yaşatanlara teşekkürler.Sonuna kadar haketmiştik tabi orasıda ayrı mesele... |
Şahane oldu hem baskette hem futbolda çifte zafer yaşadık :) |
buakşam mükemmel bir akşam hala tüylerim diken diken gururluyum!! |
Efes'in haftaiçi Belgrad deplasmanında 6.5 kişiyle oynaması ve bu maça yorgun çıkması tabiki bir avantajdı bizim için ama yinede ekibimizde iyi savaştı. Zirvedeki diğer rakiplerde kaybedince yerimiz sağlamlaştı diyebilirim. Haftaya çok önemli bir maç var herşey belli olacak. Bu sezon sahasında 10'da 10 yapan Galatasaray'a konuk oluyoruz. |
Haftaya gelecek deplasman gerçekten çok önemli.. galatasaray de sakat oyuncular iyileşirse işimiz zorlaşır. Zira Shumpert ve Dalmau da gözle görünür özellliklede shumide beni endişeye düşünr4en düşü var.. 2 maç öncesine kadar maçlarda 20-30 sayı arası atan adam 2 maçtır top kullanmıyor sayı atmıyor.Umarım yakında düzelir..Gs maçından alınacak bir galibiyet.bizi liderlik koltuğuna japon yapıştırıcısıyla bağlar.. Not: Efes maçında hekmler genelde iyidi ancak ermal yaptığı stepsleri biz o ortamda ble rahatça göreiblrdik.. yaptığı hatalı hücümlara hakemler mudahale etmedi ve o hüumları sayıyaçevirdi.. Hakemler içn söylenecek diğer olumsuız şey ise son 2 maçtır bunu tapıyorlar Kaya Peker e ard arda çalınan fauller..3.çeyrek te 15 sayısı olan adamı 4 letip kenara göndermesini iyi biliyorlar..turGAY Hocalarından iyi taktik almışlar.. |
lider buraya :D:D inş. ULEB kupasınıda alırız |
Türkiye`de Saat: 16:54 . |