![]() |
Gs Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka Bu hafta deplasmanda Gs ile karşılaşıyoruz... Maç ile ilgili düşüncelerinizi bu topicte yazabilirsiniz |
kritik bir mac gercekten soylemeye gerek yok ... degil mi :D:D:D |
hem futbolda hem basketbolda kral bizim bu alemde yeneceğiz bidaha cinconları |
Bu sezon kendi sahasında 10'da 10'la oynayan bir ekip Galatasaray. Herşeyden önemlisi bu bir derbi ve havası başka tabiki. Dee Brown'un yokluğunda oldukça zorlandıklarını gördük, bu maçta oynarsa onun performansına bağlı şansları. Yoksa bütün yük Cüneyt Erden'e kalıyor. Deplasmanda olmamız biraz dezavantaj olsada moralli olan ve istim üzerinde olan taraf ekibimiz, Galatasaray'a göre daha avantajlı durumda görünüyor reel olarak bakarsak. :) |
ilk maçta evimizde kaybetmiştik umarım bu maçta da onlar evlerinde kaybederler |
Alıntı:
Futbolda da bu branşta da fazla oyuncuların tekniği,özellikle türk oyuncuların teknik yapısıyla ilgili yorumlar hiçbir işe yaramıyor açıkcası.o yüzden Geçen senede bu senede akatlarda gördüğümüz galatasaraymıydı daçkaya yenilen..Akatlarda Dee Brown ne yaptıki... geçen sene özellikle bu tür maçlarda bazı oyuncular imana gelip üçlükleri sallıyor bu maç bizim için kader maçı belkide...Bahsettiğim kişi MURAT KAYA... Murat Kaya başka maçlarda ne yapıyorki.Anca beşiktaşa geldiğinde sağdan soldan durduramıyoruz.. ijnanılmaz bir olay bunlara dikkat etmemiz laızm.Bu haftadaki efes maçındada efes'in ggüzel düşnüdüğü ve uyguladığı çok güzle oyunları yedik ve potamızda sayı oldu.. Rakip takımdan biri pota altına dribling ediyor.. orda biz ikili sıkıştırma yaparken iki kişinin arasından topu potaya hızla gelen adamına gönderiyor o da sayıyı yapıyor...Benim oynadığım takımda bile bunları çözdük ardık.. bu basit hücumlaı savunmamız lazım..Cevher Özerin bu oyunlar içni bence özel destek alması lazım...Nasıl SAvunulur..? falan gibi.. |
Pota altı rotasyonu bize göre daha iyi. Bizde 4 uzun varken Galatasaray kadrosunda 6 tane önemli oyuncu var. Faul problemi (özellikle Kaya ve Nicevic) bizi zorlayacak tek konu, yoksa şu an ki durumlar göz önüne alınırsa ekibimiz daha avantajlı durumda.. |
Kaya ya özelliklemi bunu yapıyorlar bilmiorum. Yani dokunmadığı halde rakibe,hakemler faul çalıyor..Umarım abuk suuk hakemler vermezler maça.. |
Alıntı:
Gs maçına gelincede gerçekten çok zor bir karşılaşma.Ama şampiyon olmak istiyorsak bu maçı kazanıp seriye en azından berabere başlamalıyız.Onlar bizi nasıl kendi sahamızda yendilerse biz de onları kendi sahalarında yenebiliriz.Zor bir durum ama onlar da ilk maçta zoru başardılar.Biz de başarabiliriz.Başarmalıyız... |
bu maç çok önemli. yoksa play offlarda 1:0 yenik basliyabilirzz..hemde ben böye saniyorum rahat yenerizz bizim cocuklar inansin ve cekinmesin o en nefret etigim taraftarlikdan ...zaten ilk macta sadece ücluklen yendiler bizi balan yendiler bidah böyle olmaz ... |
Umarım Futbol maçındaki taraftarı oyunculardaki o hırsı izlemişlerdir... braz feyz alırlar..:D |
ilk maçta yenilmiştik.Bu maçı alıp olası bir playoff eşleşmesinde seriye 1-1 başlamamız gerekiyor. |
Almamız gereken bir maç inşallah alırız da olası bi play-off eşleşmesinde geriden başlamayız... |
Potada derbi heyecanı A.A http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4572200.jpg Beko Basketbol Ligi'nde lider Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray yarın karşı karşıya gelecek Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftası yarın dev bir maçla başlıyor. Ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka, derbi maçta yarın karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların sahası olan Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Ligde geçen hafta Efes Pilsen'i yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Beşiktaş Cola Turka'nın 22 maçta 17 galibiyet ve 5 yenilgi sonrası 39 puanı bulunuyor. Sezonun ilk yarısını lider kapatan, ancak ikinci yarıda inişli çıkışlı bir grafik çizen Galatasaray Cafe Crown ise 15 galibiyet, 7 yenilgi sonrası 37 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın sahası olan Beşiktaş Cola Turka Arena'da yapılan maçı sarı-kırmızılı ekip 80-75'lik skorla kazanmıştı. Yarınki maçı da Galatasaray Cafe Crown'un kazanması durumunda sarı-kırmızılılar olası bir play-off eşleşmesine 1-0 önde başlayacak. Beşiktaş Cola Turka'nın galibiyeti halinde ise seriye eşitlikle başlanacak. Üç büyük kulüp arasındaki anlaşma gereğince yarınki derbiyi konuk Beşiktaşlı taraftarlar salonda izleyemeyecek. </B> |
gs de iddaalı bi takım ama biz daha iyiyiz onlardan zor olsada kazanıcaz gibi... |
Nolursa Olsun bjk bu maçı alıcağına inanıyorum ben birde bir şey öğrenmek isityorum gs ile oynıcamız maça nie taraftarımız alınmıyor :S ? |
hangi kanal veriyor?? |
Maçı NTV Spor test yayını veriyor. Ayrıca seyirci alınmamasına yönelik protokol sene başında yapılmıştı. Güvenlik gerekçesiyle olduğu söyleniyor.. |
hani ntv veriyordu bee basliycam ama ntvsporuna :banghead: |
Evet Ntv daha önemli (!) maçları veriyor. (Fenerbahçe-Mersin gibi.) Böyle önemli bir maçı nasıl olurda test yayını yapan ve daha yayınları bile belli olmayan bir kanala verirler onuda anlamak mümkün değil. |
Analamak Nasıl Mümkün Değil.!! koLPA BAsıN işte.!!! LANET OLSUN SİZİN GİB FB UŞAKLARIN HİZMETÇİLERİNE.! |
ne olursa olsun şampiyonluğa inanmış çocuklar bu maçı alıcaklardır.olası play-off eşleşmeşi için bu maç, diğer maçlardan çoq daha önmli.Shumpert geçen maçta skor üretemedi ama takım oyunu işi bitirdi.hem Shumpert hem de takım oyunu bi arada oluduğu zaman şampiyonz demektir |
darısı potaya..allah yardımcıları olsun. alırız inşallah |
Dualaınızı eksik etmeyin...Oyunculaımızda İNANSIN YETER..BAŞKA HİÇBİRŞEYE GEREK YOK.BİR ŞEYE İNANMAK ONU %80 YAPMIŞSINIZ DEMEKTİR..YÜREĞİNİZ YETER.. ERGİN HOCA OLEEEEEYY.!' |
Gs'da hüseyin beşok sakatlığı yüzünden oynamayacakmış.Bu haberle galibiyete olan inancım dahada arttı... Bu arada maçı ntv spor gösterecek.Niye ntvnin göstermediğini de anlamış değilim.Yanlış bir uygulama yapıyorlar bence,uydusu olmayanlar izleyemicekmi yani maçı.Ntv bu seneki saçmalıklarına birini daha eklemiş oldu böylece... |
Hüseyin Beşok için iğne ile oynatma düşüncesi var şu an için. Bazı ajanslarda kesin oynamayacak deniliyor ama Dee Brown ve Hüseyin Beşok ikilisinin derbide oynamak istemeleri üzerine son dakikaya kadar bekleyeceklerini söylediler. Maç saatinde belli olacak büyük ihtimalle ama dizinde ödem oluşan Hüseyin'in durumu zor görünüyor.. Dee ise deneyecek büyük ihtimalle, sorun çıkmazsa oynar. |
Hepsinin köküne kibritsuyu... |
Bu maçı alıcaz inş! Çok ama çok daha kaliteli bir ekibiz cafe crown'dan... Futbol takımımızdaki ruhu feyz almalarına da gerek olduğunu düşünmüyorum. İspat için ; Daçka , Hapoel ve Efes maçlarını izleyebilir , Ergin Hoca'nın açıklamalarına göz gezdirebilirsiniz. Bu maçı alıp , Ligi 1. bitirmeyi garantileriz diye düşünüyorum umarım yanılmam! |
Maç şu an'da başladı. Galatasaray'da sakatlığı olan Hüseyin Beşok kadroda yok. NBA patentli oyuncu Dee Brown ise yedek başladı mücadeleye.. |
Bu maç bizim.Gs yı nasıl futbolda devirdiysek basketbolda da yeniceğiz.(ç@rşı) |
kazandik ..maci bakamadim :mad:..ama takip etmeye calisdim ve Kaya cok kötü oynadi ama Shumpert yine kednini buldu...Drobnjak daha baya iyi oynamis ama yorum sizin arkadslar siz maci gördünuz:biggrin: |
Maç öncesi tahminimdeki gibi Dee Brown biraz denedi ama oynayamadı, Hüseyin tribündeydi. Kaya'nında muhtemel faul problemi yine baş gösterdi. Ama bugün ilk defa giydiği forma üzerine yakışan bir oyuncumuz vardı. Predrag Drobnjak.. Diğer yabancılar gibi o da atmaya başlayınca gördük ki bu gücün karşısında durabilecek pek fazla ekip yok rakiplerimiz arasında... |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |