![]() |
Besiktas'a Oy Verin Tum besiktas taraftarlari takiminizi desteklemek istiyorsaniz burdan EUROBASKET - Turkish Basketball, Teams, Scores, Stats, News, Standings, Pro Basketball oy verebilirsiniz cabuk olun en buyuk taraftarin kim oldugunu gosterelim onlara |
oylmaya devam hadi herkes besiktasimiza destek besiktasa oy verin EUROBASKET - Turkish Basketball, Teams, Scores, Stats, News, Standings, Pro Basketball lutfen |
sağol haber verdiğin için |
bisey degil yalniz herkes oy atsin oylara devam arkadaslar EUROBASKET - Turkish Basketball, Teams, Scores, Stats, News, Standings, Pro Basketball bu linki besiktas taraftarlarina dagatirsaniz cok iyi olur |
bilgilendirmen için sağol:) |
herkese attiginiz oylar icin tessekurler oylara devam iste buyuk taraftar budur takimimizi biz de destekleyelim bu sene sampiyonuz insallah |
açık ara öndeyiz zaten... anketler önemli değil de biz ligde şampiyon olacağız :D |
Tum besiktas taraftarlari takiminizi desteklemek istiyorsaniz burdan oy verebilirsiniz |
verdım oy cok acık farkla ondeyız ve kesın sampıyonuz ulebdede ılk 4 e rahat gırerız. |
oylara devam! |
saol bilgi için hemen oyumu veriyorum kartalıma |
baya fark atmışız zate :D ama olsun dewam |
ok oyumuzu da verdik bariz bir şekilde öndeyiz nede olsa beşiktaş |
bilgi için sağol |
bisey degil arkadaslar hersey besiktasimiz icin |
işlem tamam saol |
Hadi herkes oyunu kullansın |
Teşekkürler bilgi için |
Şu anda Bjk %56 ile 1. sırada gidiyor |
Beşiktaş ara farkla önde oy olarak :) |
oylara devam |
%52 ile açık ara öndeyiz |
verdimm:) |
yuzde 50% ile ondeyiz ama olsun oylara devam |
%51 ile öndeyiz :D devam milleeet... |
.:):): oylamaya devam arkadaşlar |
teskurrrrr |
arkadaslar oylara devam yuzde 40 lara dustuk!!!!! |
bende verdim şuan %49 |
Which team do you think will be the champion of Beko TBL this season? Besiktas Cola Turka 49% Efes Pilsen 11% Turk Telekom 4% Galatasaray Cafe Crown 18% Fenerbahce Ulker 18% Total voters: 1303 açık ara öndeyiz . |
oylara devam arkadaslar |
Eheh net ortamında da olsa ilk sırada olmak güzel bir şey (= |
eksik olma.%47 yiz :) |
hadi oylara devam %46 ya dustuk |
Türkiye`de Saat: 22:57 . |