![]() |
MVP Preston Shumpert! ULEB Cup'ta son 16'da yer alan takımlar çeyrek final öncesi ilk maçlarını salı akşamı oynadılar. Oynanan ilk maçlar sonucunda haftanın MVP'si Beşiktaş Cola Turka'lı Preston Shumpert oldu. Kızılyıldız deplasmanında 80-80 berabere kalan Beşiktaş'ta Shumpert 32 sayı (SA: 8/10, 2S: 9/12, 3S: 2/4), 4 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma ile 35 reyting puanla haftanın en değerli oyuncusu oldu. İkinci sırada ise Galatasaray Cafe Crown'ın ABD'li forveti Chris Owens yer aldı. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda İspanya'nın Kalise Gran Canaria takımını 99-74'lük skorla geçen sarı kırmızılılarda Owens 27 sayı (SA: 2/2, 2S: 11/16, 3S: 1/1), 7 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ile oynayıp 34 reyting puan aldı. Üçüncülüğü ise 13 sayı, 7 ribaunt, 7 asist ile oynayan ve 33 reyting puan toplayan Akasvayu Girona2lı Victor Sada elde etti. |
Shumpert yine farkını ortaa koydu bu sene şampiyon olcaz mvp de TBL de kaya, avrupa da Shumpert olcak!!! |
bence avupada yarıu finalde eleniriz. tbl dede aynı şekilde düşnüyorum.. |
kızılyıldızı elediimzde gs le karşılaşcaz. avrupayı pek bilmiom ama galba en büük rakibimz gs galba.onu eledimi gerisi azim ve istek |
Shumperd '10' numara adam valla.Aynı tarifeyi Akatlardada uygulayacak inş...Ve şampiyonluğa doğru adım adım götürecek bizi... |
görünümü tinerci ama sayı makinesi mubarek :D :D |
tinervi şarapçı bi BEŞİKTAŞLI için edilcek söz mü arkdaşım?bu adam el-amin den sonra gelmiş en ii skorer. |
Belki işer yolunda gidiyor fakat Dalmau kötü olunca takım zorlanıyor.Bu yüzden Ergin Hoca'mızdan şunu istiyorum; Avrupa maçlarında genellikle Dalmau-Sinan-Apodaca-Sandro ve Kaya beşiyle başlıyoruz. Fakat Çeyrek Final'e kalırsak oyun kurucu problemi yaşayacağımızı düşünüyorum.O yüzden de Hocamdan Apodaca-Sinan-Shumpert-Kaya-Sandro beşini istiyorum.5-6 dakika geçtikten sonra alıyor olabilir Shumpert'ı fakat onu küstürmeyelim.Ayrıca Sandro,kendini kesinlikle kanıtladı.Türkiye Ligi'inde ise Sandro'nun yerine Drobnjak'a daha fazla süre vermesini bekliyorum.Bu hem Drobnjak hem de takımımız adına daha iyi olacaktır. Saygılar, |
Alıntı:
|
apodacanın oyun kurucu olaak oynAdığı dönemleride hepimz biliyoruz.mağlub oluyoduk bi öçok maçta. ya dalmau yu drobnijak ı nasıl extra idmanla bu hale getirdiysen dalmauyada aynjı şeyi uygula hocam veya arkadaşımında dediği gibi shumpert -sinan-kaya-apodaca ve drobnijak 5 şiyle başlamalı ergin hocam... AMA TABİİKİ ERGİN ATAMAN NE YAPACAĞINI İYİ BİLİR..SAYGILAR HOCAM... |
Türkiye`de Saat: 07:53 . |