![]() |
İlk yarıdaki oyunumuz gerçektende mükemmeldi.Hele Alley-uplar harikaydı.Takım ruhu le oynadık.ikinci yarı ise roller değişti.Bizimkiler kişisel atışları kullanmaya başlayınca fark azalmaya başladı fakat son çeyreğe doğru yine takım olduk ve maçı 19 sayıyla yendik. Drobnjak ve Kaya Peker harikaydı.Özellikle Drobnjak'ı bu kadar iyi görmek bambaşka bir şeydi. Darısı Kızılyıldız maçına... |
biri bizi durdursun:D |
çok güzel gidiyor herşey allah bozmasın |
hay maşallahhhhh :) bu sene hasret sona ericek gibi inşallah |
aYRICA bu konuya kişisel iletimle cevap vermek istiyorum: futbolda lider baskette lider heveslenme cincon fener bu böyle sürer:D |
meltem iletini çaldım :) helal olsun kartallara nazar değmesin yarabbim bu böyle devam etsin ayrıca bir ark. biletlerin pahalım olmaısndan yakınmış abi 25 ytl ya uzuc ! daha ne yapsın masraflar falan var hele büyük bir takımız febe gibi 1 ytl mi yapıcaz maçları ! |
besıktasımıza basarılar dılıyorum ınsallah her daldakı butun macları kazanır butun dallarda sampıyon oluruz |
Madem ucuz o zaman seyirci nerde :) |
helal olsun gerçekten süper bir oyun çıkardılar tebrikler... |
ya iki üç gündür ucuz da ucuz.. o şu bu.. 10 ytl di bugün hani nerdesiniz arkadaşllarrr.!!! balon yorumlar yasıosunuzz...benmi yanblış gömrüyorum ya salonda öksüz yetm gibi kaldım bugün yine.. ama bir önceki gün forumda maşallah sadece burda diil her yerde millet atıp tutuyordu( diğer forumlardada çok var) lide 6 maç kaldı hadi inşallah play-off larda göreceğiz seyirciyi kısmetse..ondada 15 ytl olur.hiçkimse gelmez... |
Türkiye`de Saat: 17:54 . |