![]() |
Nicevic Elinden Sakattı.!|Daha kötülei gelmez inşallah.! Bugün oynadığımız ve 108-89 galip geldğimiz banvit maçı öncesi oyuncular sahada ısınırlkarken nicevic sivil kıyafetlerde salona girdi elinde büyük bir bandaj vardı. Yanına gittim ve konuşma fırsatı buldum.İdmanda elnin sakatlandığını söyledi ve gerçekten kötü gözüküyordu.Parmaklarındn başlayıp bileğinin üstüne kadar komple kalın bir sargı vardı.! Umarım Salı gününe yetişir. |
insallah iyileşir :( |
iyileşir inşallah |
Kulüpten ve maçtan sonra Ergin hocanın röportajından herhangi bir açıklama gelmediği için çokta önemli olmadığını düşünüyorum. Salı\'ya yetişecektir umarım.. |
Kızılyıldız maçına umarım yetişir nicevic.Ona çok ihtiyacımız olacak,iki pivotla gitmez o maç... |
haydaa inş. salıya ıyılesır cevher onurla gıtmez o mac |
geçmiş oLsun, inş. iyLeşir..:( |
bugn son dk.larda shumpert te elini tutarak cıktı oyundn ıns. bıseyı yoktur ve ıns. nıcevıc de ıyılesır salı gunune kdr |
shumpert te sorun yok.buz tedavisi yapıldı sonra oyuna geri döndü zaten.umarım kızılyıldız maç.ındda bu maçtaki gbi eli sıcak olur. |
Drobnjak,yavaş yavaş kendini bulmaya başladı.Eski bir Partizanlı olduğu için,Kızılyıldız\'ı iyi tanıyor.Muhtemelen Kaya-Drobnjak ikilisi pota altımızı karartacaklar. Fakat Shumpert eskisi gibi ilk 5 başlamıyor.Ergin Hoca,Apodaca\'ya da devreye sokmaya çalışıyor.Umarım yeneriz Kızılyıldız\'ı. Ver elini Final - Eight... |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |