![]() |
çok iyi ya..mükemmel ötesi..hepsini tebrik ediyorum.. |
cocukları aynı babasıına benzio :D (( tip olark )) |
Dev galibiyet, artık daha emin adımlarla ilerliyoruz. Torino'ya damga vuracağımızı düşünüyorum.. |
son periyotta zorlansakta sonuc olarak turu gectık |
Ya şu kola turka hiç yakışmıyor ismimizin yanına haksız mıyım |
Helal olsun yakışır kartallarımıza! |
helal olsun kartallar.. ilk önce cinconu sora finale sorada kupa avrupayı sallıyoruz.. |
Rus ve İspanyol ekipleri olacak büyük ihtimalle orda. Zoru başarmak istiyoruz şampiyonluk olmasa bile bu gururu yaşatmaları önemli bizlere.. |
İşte taraftar,İşte şampiyon.Daha fazla söze gerek yok,bunlar her şeyi hakediyor.Biz taraftar olarak üzerimize düşen görevi yaptık mı gerisi geliyor zaten.Çünkü oyuncuların hepsinde kartal gibi yürek var,şampiyonluğa inanmışlar.Bu inanç varken kimse kolay kolay durduramaz bizi...Bugün taraftar yine tek kelimeylen muhteşemdi,oyuncularda bunun altında kalmadı tabi.Çok büyük bir zafer daha yaşattılar,hepsine bir kez daha helal olsun...Çeyrek finalde rakibimiz Gs' eze eze yeneceğiz inş...Yönetim Uyuma Torinoya Otobüs Kaldır:)Bu taraftar, bu oyuncular varken fizana kadar gider... |
torinoda gs yi yeneriz yarı finalde juventutdgelicek büyük iht. eğer bir süpriz olurda gelmesse finale bile çıkmamamız içten bile değil. |
Türkiye`de Saat: 02:08 . |