![]() |
wevet rezalet resmen ya allah bizim başımıza vermesin:) nba de miami son maçında kendi evinde 54 sayı attı uff:(((( |
üstelik miami maça 6 kişilk kadroylaçıkmak zorunda kaldı 10 dan fazla oyuncusu sakattı Wade'de dahil buna.. |
6 kişi mi?yok artık=) o diil de dün hido'ya kitlendim ama son saniyede kaçırdı ya turnikeyi,fena oldu.39 attı,kariyer rekoru kırdı. |
39 attı ama sonun getirseydi kahraman olurdu yeminlen ya üzüldüm ya kendi evinde 20 bin kişinşn önünde ..:( ama miami küme düşse yeridir:D:D |
lazımdı bir guard zaten, ergin ataman işini biliyor ya... |
Adamın tipi shumperdi andırıyor valla:)İnş. onun kadar skorer oynar maçlarda...Bir guarda ihtiyacımız olduğu çok açıktı,ama guardsız buralara geldiysek bu transferle birlikte çok daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.Zaten transferlerde Ergin Atamana sonuna kadar güveniyorum,bu sene getirdiği oyuncular ortada çünkü.Zevkle izliyoruz hepsini...Bu saatten sonra Ergin hocanın hata yapacağını sanmıyorum zaten,tek sorun chasenin takıma çabuk uyum sağlayıp sağlayamayacağıdır.İnş. dronjank gibi sürmez uyum süreci,bir an önce alışır takıma ve bizi şampiyonluğa taşır... |
takımımıza hayırlı olsun inşallah çok başarılı olur |
takımdaki dengeleri bozmaz umarım! iyi transfer bence hayırlı olsun... |
29.6 sayı, 6.7 ribaund ve 4.7 asist bu istatistiklere sahip bir oyuncu şuan bizim elimizde.Gerçektende Ergin Hocam yine harika bir iş çıkarmış. 29 sayıyla ortalamayla oynana bir oyuncu umarım bizde takım oyunu oynar,zorda olmadıkça atış kullanmaz umarım. Artık şampiyonluğa inancım tam. |
Hayirli olsun .... insallah faydali olur .... |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |