![]() |
Fenerbahçe Ülker - Beşiktaşımız Pazar Saat 18.00'da ... Bu maç hakkında neler düşünüyorsunuz? Shumpert'ın onlara hediyesi olacaktır mutlaka.Kolay maç olacak gibime geliyor.Sinan,Solomon'u kilitlese Fener'e yine bir fark atabiliriz ... |
maç nezaman |
Yazdık ya ... Ana başlıkta Pazar saat 18.00'da diye ... |
ezikler bu hafta içi 2 maç yaptilar euroleague'te ve elendiler.... moral bozuklugu var bir de yorgunluk... Maçi alacaz... |
Alıntı:
opa özür dilerim dalmışım :) |
bu maçı alıp seride 1-0 ı yakalamalıyız |
Fener 2 gün arayla Sıenaylan çok zorlu maçlar oynadı.İkisinide büyük bir efor sarfetmesine rağmen kaybetti.Moralleri bozuktur büyük ihtimal,kendi evlerinde fark yemesi moralleri biraz daha bozmuştur tabii...Moralin yanı sıra çok yoruldular bide.Kısacası her şey bizim lehimize görünüyor şu anda,tek dezavantajımız deplasmanda oynayacak olmamız.Ama Gs'ıda deplasmanda devirmiştik biz,hemde fark atarak.Bu maçıda fark atmasak da kazanacağımızı düşünüyorum.Bu takıma her zaman güveniyorum çünkü,böyle bir maçta daha çok güveniyorum tabii...Taraftarımız olmayacak Abdi İpekçide ama Ruhumuz orda olacak,Ergin hoca ve oyuncuları biliyordur bunu...Shumpert'in 20 sayının üzerinde atacağını düşünüyorum yine,30'u bile bulabilir belki.En çok güvendiğim isim bu maçta.Sinanında savunmasına çok güveniyorum tabii... |
valla süperler futbolda olsaydı yenilirdik derdim ama basketbol süper yeneceğiz . |
yenerizz ...hic kuskum yok cok güveniyorum basketbolculara ...kaybetzeler bile ..Uleb cupi getirsinler :D...!! |
gecen gun bir haber vardi 3 buyuklerin basket maclari ertelendi diye onumuzdeki 3 mac yanlismi hatirliyorum eger ertelenmediyse kesin kazanacagiz bence basket takimina guvenim sonsuz ama yinede zor mac olacak yorgunlukta birsey degil basketbolcular icin 1 gun sure bile yetiyor zaten |
Türkiye`de Saat: 01:25 . |