![]() |
Fener Ülker 75 - Beşiktaş Cola Turca 68 ( Canınız Sağolsun ) F.Bahçe Ülker 75-68 Beşiktaş Cola Turka Beko Basketbol Ligi'nde 27. hafta mücadelesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda F.Bahçe Ülker ile ligin lideri Beşiktaş Cola Turka takımları karşı karşıya geldi.. Mücadelede 75-68 F.Bahçe Ülker üstünlüğü ile tamamlandı. |
Veysel çok hızlısın:) |
ülkerin peskesleri kiclarindandan bal akti bugün Lanet olsun |
sağlık olsun.asıl periyod yeni başlıyor. play-off larda ve yarı final mücadelesinde allah yardımcıları olsun |
Alıntı:
|
Canları sağolsun..Önümüzdeki gs maçı daha önemli he türLü LiDERİZ yine ligde fark yapmaz bu yenilgi. onlar 23 sayılık farkı unutmasınlar.! |
çokta iyi başlamıştık |
Önemli olan maçın sonucu değil, bizim en büyük handikapımız olan skor rotasyonu darlığı. Shumpert ile Nicevic durunca skor bulma şansımız yarı yarıya azalıyor. büyük maçlarda çok büyük engel bu, yani ileriye bakarsak playoff'lar ve uleb cup maçlarının peşpeşe oynanacak seriler olması biraz sorun oluşturacak gibi görünüyor.. |
Alıntı:
|
Sağlık olsun. Brian Chase'i çok beğendim.10 sayı attı sanırım.Tek sorunu boyunun fazla kısa olması.shumpert'ta iyidi. Fakat apodaca ve Kaya hücumda çok kötüydüler. Önemli değil.Hala lideriz.Önemli olan Perşembe günkü Ulep Cup'taki maç. İnşallah sandro Nicevic orada foul problemine girmez yoksa zorlanırız. |
Helal olsun hepsine...İşte Beşiktaş takımı yenilse bile böyle yenilmelidir,savaştılar,mücadele ettiler maçı hiç bırakmadılar.İlk maçı hatırlarsak fb'liler maçı 3.periyotta bırakmıştı,oynayacak halleri kalmamıştı nerdeyse!..Bu yenilgiden sonra şampiyonluğa olan inancım dahada arttı.Chase bunda çok büyük etken,ilk defa canlı izledim ve çok beğendim.Tam bizim aradığımız adam,playy offlarda Drobkjak'ın türk olacağını düşünürsek Dalmau ile Chase değişmeli olarak oynarlar ve Beşiktaşı uçururlar.Uyum sürecini çabuk atlatacağını düşünüyorum Chasenin,inşallahta öyle olur...Bugün kaybetmemizin en önemli sebebi,Kaya-Nicevic-Drobnjak üçlüsünden hem savunma hemde hücum anlamında yararlanamamız.Kötü günündeydiler,Gs maçında onlardan çok daha iyi bir oyun bekliyorum.Ve Gs'ı Torinoya gömeceğimize inanıyorum... |
canları sağolsun önümüz de g.s maçı var onu alalım gerisi kolay |
sağlık olsun.Önemli olan play-off lar |
Mağlup ta olsak Efes in kaybetmesiyle liderlik bizde kaldı,çok bişey i etkilemedi yani bu maç..Sadece playoff ta önde başlayacaktık ama olsun biz bu ezikleri her şekilde eleriz..Sizin canınız sağolsun,Gs maçında başarılar. |
play offları war bunun daha ama bugun her attıkları girdi nası bişe çözemedim...playy-offda kaç kaç oldu bilen varmı |
sağlık olsun |
Mehmet Yamgur - *** eee iste yildiz Erkan Veyseloglu - ** kotu yildiz Shumpert - ***** yildiz bu!!! Niceciv - *** eee iste yildiz Brain Chase - **** iyi yildiz Kaya Peker - *** eski kaya yok du sinan guler - *** eee iste Rick apodaca - * kotuuuuuuuuuuuuuuuu drobnjak - * kotuuuuuuuuuuuuuuuuu |
Alıntı:
|
yenilmelerine rağmen çok iyi oynadılar gerçek beşiktaşlı ruhu vardı oyunculardan hepsini teker teker tebrik ediyorum hocalar dahi işte beşiktaş ruhu basket takımında mevcut |
kötü oldu bu ya ama basket takımına güvenim sonsuz helal olsun... |
Adamlar bir sezon toplamda bu kadar üçlük atmamışlardır. Acayip şanslıydılar. Şöyle düşünün : Onların en iyi (ve şanslı) bizim ise en kötü olduğumuz maçta anca bu kadarını yapabildiler. İnşallah play-off'larda eşleşiriz. Her zaman bu kadar şanslı olamayacaklarına göre... |
ya playoff da oynacaımız her takıma karşı hep 1-0 başlarsak olmaz acıdığımızdan yenildik yani |
Çok ballıydılar. Her attıkları 3 lük girdi nerdeyse. Çok iyi başladık ama sonradan takımda tutukluk oluştu. Neyse canımız sağolsun:) Uleb Cup tan kupayla döneceğiz inşallah... |
adamlar hayatlarında atmadıgı 3 sayılık basketleri bize attılar ...ömerin yeptıgı bloklarda macın kader noktalarıydı... |
Bizim kredimiz vardı ligde onu kullandık zaten hala lideriz,play-off larda da onlara göre daha şanslıyız bence bunlarla play-off ta eşleşirsek bunları eleriz şampiyonluğa yürürürz diye düşünüyorum.Ayrıca bizim uleb maçımız var onu düşünüyorduk düşüncemizin karşılığını emeğimizin karşılığını inşallah torinoda yarı finale çıkarak alıcağız.Bu takım kolay kolay yılmaz. |
evet canları sağolsun. akılları ulep cupta yapacakları maçtaydı.fazla asılmadılar.zaten asıl salardı ezikleri dağıtırdık.asıl play-off larda görecek herkes kartalımızı. |
Türkiye`de Saat: 12:32 . |