![]() |
Maskot... Bildiğimiz gibi hemen hemen her takımın bir maskotu var.Avrupada bu daha yaygın,ülkemizde ise efes pilsen bunu uygulayan tek takım.Bizim salonda 2 adet kola kutusu zıplayıp duruyo!? Zaten salonun en büyük reklam tabelalarında "cola turka" yazıyor.Salonun ve takımın isminde de var.Bende diyorum ki bizim de bir maskotumuz olsun (bir kartal mesela güzel bir tasarımla şahane durabilir).Çünkü artık büyük oynuyoruz ve bir maskot şart gibi.Avrupada asvel mesela bir maskot sahibi ve güzel oluyo bence.Ben kola kutularından son derece rahatsız oluyorum,benimle aynı fikirde olanlar varsa görüşlerinizi bekliyorum... |
reklamları yetmiyor gibi kutu zıplatıyolar bide tövbe tövbe... |
her cümlesine katılıyorum |
bencede yapılmalı hem maskot hemde söle nba de ki gibi kızlar:D süper olur avrupa capındayız ne öle o kutucuk :D:D |
Alıntı:
kızlar bizde bir ara varmış herhalde ama sonra ne olduysa olmuş... ama olmalı bizde de kızlar yani sana katılıyorum... |
herhalde cola turkanın reklamları salonda olacak adamlar takımın ana sponsoru.ama maskot konusunda haklısınız |
Alıntı:
|
yenilik yapılması gerek demode olmuş artık |
Alıntı:
|
Maskotumuz Murat var, tüm NBA maskotlarına bedel :) İzleyenler bilir arada bir uçuyor, tam kartaldır kendisi :) |
Türkiye`de Saat: 07:12 . |