kartalim_ | 21-05-2008 20:31 | Hakettiklerinden fazla mı değer verdik bunlara acaba?Sen buraya kadar gelmişin, biraz mücadele etmez mi insan bea, hiç mi yüzünüz kızarmaz?Taraftarlar orda afedersiniz hayvan gibi bağırırken hiç mi şunlar için bir şeyler yapalım demezsiniz?Bu kadar olmaz vallahi, o kadar da inanmıştık şampiyonluğa.Biz bu acıyı yine yaşamıştık bu sene aslında, Ulebde de olmuştu aynısı.Sen çeyrek finale kadar gel, Gs ile oyna, onlar bi taraflarını yırtarken siz ruhsuz ruhsuz dolaşın ve sonrada kaybedin.Sonrada Dev yürekliler mi diyeceğim ben bunlara?Bunların ruhsuz topçulardan ne farkı var şimdi, diyorduk bunlar formalarının değerini biliyorlar, bu muymuş bilmek?Paralarını alamıyorlarmış, yahu bir sezon boyunca oynamışsınız, biraz daha sabretseniz ne olurdu, sezon sonunda fifaya falan başvururdunuz alırdınız paranızı, şampiyonluktan daha mı önemli bunlar?Tamam yönetimin suçu yok demiyorum, onlar her zaman suçludur zaten, ama oyuncularda sütten çıkmış ak kaşık değil!..Bu sene de şampiyon olamadık yaa, yanarım yanarım buna yanarım.Bu zamana kadar, çoğu maçtan sonra helal olsun dedim sizlere, ama şimdi ikinci defa yazıklar olsun diyorum, ne dev yüreklilermiş bea...Elle tutulur hiç başarı yok bu sene, hem de bu kadroylan, yazık ki ne yazık... |