![]() |
yazık olacak murat özyere..malesef tüpçü başkan yüzünden bu sene basket takımı rezil olma aşamasında..yazıklar olsun sana TÜPÇÜÜÜ.!! |
Murat Özyer'in zayıf ve iddiasız bir takıma gelmeyi kabul edeceğini zannetmiyorum.Eğer Özyer'le anlaşma sağlanırsa iddialı bir takım kurulacak demektir. |
Murat Hoca hakkında yorumların sadece GS deki başarısıyla sınırlandığını gördüm. Arkadaşlar iki-üç sezon önce ÜLKER, FB ile birleşmeden ÜLKER'e son şampiyonluğu getiren, final serisinde EFES'i 4-0 süpüren hocada yine Murat hocadır. Bende Murat hocanın takımımıza kazandırılmasından dolayı çok mutlu oldum. inşallah kadroda güzel olur. |
camiamıza hayırlı olsun. |
Murat Özyer'in Galatasaray'da kalması kesinleşti arkadaşlar. Erman Kunter'i getiremeyen Galatasaray, Murat Özyer'le devam etme kararı aldı.. |
Her iki takım için de hayırlısı olsun. |
kısıtlı kadroyla ıyı ısler yapan bı adam bıze de oyle bırı lazımdı zaten bu sene |
Alıntı:
|
Takımın başına bu sezon %80 ihtimalle genel menajer Burak Bıyıktay geçecek. Aslında İhsan Bayülken'de bir diğer aday ama Burak Bıyıktay ismi öne çıkıyor biraz daha son gelişmelere göre.. |
Son gelişmeler İtalyan teknik direktörü ön plana çıkarıyor. |
Türkiye`de Saat: 15:32 . |