![]() |
Arın Soğancıoğlu beşiktaş'ta Siyah-Beyazlı yönetim geçen sezon Erdemirspor'da kiralık olarak oynayan Arın Soğancıoğlu'yla yeniden anlaştı. Arın 1 yıl için 120 bin YTL ücret alacak. Arın'la güçlerine güç kattıklarını belirten Coach Hakan Demir, "Arın'dan bu sezon büyük başarılar bekliyorum. Bu sezonun en iyi transferini Arın'a alarak gerçekleştirdik" diye konuştu. |
hayırlısı olsun |
hayırlı olsun... |
Yav zaten yönetici Ertunç Soğancıoğlu nun oğlu..transfer değilki.. |
hayırlı olsun |
iyi oyuncu bence isabet olmuş |
Artık bu sezon kendisini geliştirerek önemli katkı yapması lazım. |
Arın, Erdemir'de de pek süre alamadı. ( 10 maçta toplam 8 sayı atabildi ve ortalama 6 dk süre aldı. ) 1 ve 2 numara oynayabiliyor ama bu sene rotasyona pek dahil olacağını sanmıyorum. Memo ve Muratcan'ın da arkasında kalacaktır muhtemelen.. Karetta abimiz benden önce yazmış, takımda olma nedenide sayılabilir bu :) |
Arın çok çalışarak bu sene kendisini göstermeli. |
arın fiziği pek iyi olmayan bir oyuncu bu yüzden rotasyonda pek sana bulamaz |
Alıntı:
|
Arın da iyi para alacak ama :D Akraba kontenjanından yiyor. Neyse daha 21 yaşında, bir umut beklemekte fayda var :p |
Çok çalışarak belki bir yerlere gelebilir ama o ışığı kendisinde göremedim ben hiç :) Umarım zamanla üst düzey bir oyuncu olabilir fakat yeteneklerinin kısıtlı olduğunu düşünüyorum yinede.. |
hayirlisi olsunn |
Arın, Chatman ve Mehmet Yağmur'la birlikte iyice çalışmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haa.... postanı koyuyorsun yani üff...çok korktum...bi daha yazmam abisi.... |
Ada2008 sanırım Arın ile kişisel bir yakınlığın var, bu bizi ilgilendirmez ama burdaki fikirlere saygı duymayı öğren önce. Arın çok iyi bir oyuncu değil bu bir gerçek, olsa Erdemir'de ikinci lig'de 8 maçta toplam 10 sayıdan fazla atardı. Yaşı çok küçük demişsin ama pek bilgin yok basketbol oyunculardan galiba. Arın takımımızdan Mehmet Yağmur ile aynı yaşta, küçük falan sayılmaz basketbol oyuncularına göre. Aynı zamanda Cenk Akyol, Emir Predlzic, Oğuz Savaş gibi ligimizdeki üst düzey oyuncularlada aynı yaşta yani hepsi 87 doğumlu.. Bir onların istatistiklerine birde Arın Soğancıoğlu'nun istatistiklerine bak istersen. Koyu Beşiktaş taraftarı olması veya ailesinin yönetimde olması bu sonucu değiştirmez. Arın Soğancıoğlu, Beşiktaş gibi büyük bir camia için yeterli bir oyuncu değil şu an, belki ilerde olabilir bilemeyiz.. Birbirimize karşı saygımızı yitirmeyelim, herkesin görüşü farklı olabilir elbette.. |
hayırlı olsun. . |
neorock ben burda arinin cok iyi bi oyuncu oldugunu savunmuyorum ozel hayatinin desifre edilmesinin yanlis oldugunu soyluyorum |
Tamam zaten o konununda espri olduğunu düşünüyorum ben, uzatmaya değmez zaten :) |
Alıntı:
Arın'ı çok severim, tıpkı Onur'u sevdiğim gibi. Ama orası ayrı. Buraya gelip de paso Arın'ın avukatlığını yapmaya çalışmanı çözemedim. Herkes senden fazla, katkı versin ister Beşiktaş'a. Ama görünen köy de kılavuz istemez. |
Herkesin yaptığını veya birşeyi herkes yaptığı için yapmıyorum arkadaş. Zaten ne ayıptır, ne de yanlıştır. Bir sporcunun kulübünden aldığı bedelin tartışılması.. Sen belli ki foruma Arın'ı savunmak için üye olmuşsun ki savunulacak bir olay yok. Konunun uzamasına sebep olanın sen olduğunun farkındasındır umarım. Neyse..... |
hayırlısı demekten baska bisi denilmes ztn |
biraz gereksiz bir savunma yapmisim hepinizden ozur diliyorum :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:09 . |