![]() |
O Tam Bir "Kartal" http://img329.imageshack.us/img329/2614/chatmanbw2.jpg Asist Kralı, Smaç Şampiyonu ve tam bir maestro.. Ekibimizin yeni oyun kurucusu Mire Dejuan Chatman tüm bu özelliklere sahip; gerçek bir lider ve egolarından tamamen arınmış, bir takım ruhu oyuncusu.. 24 Ekim 1978 Texas doğumlu olan Chatman, ABD Kolej Liginde Texas Pan American University ile yükselişe geçen kariyerine 2002-2003 sezonunda transfer olduğu Letonya ekibi BC Ventspils ile devam etti. Bu ekipte 2 kez Letonya Ligi Şampiyonluğu yaşayan Mire, ayrıca katıldığı Letonya All-Star'ında "smaç şampiyonu" olarak atletik meziyetlerinide gözler önüne sermeyi başardı. 2004-2005 sezonunda Fransa'nın Pau Orthez takımına transfer olan Chatman, bu ekiple mücadele ettiği Euro League'de 6.2 asist ortalaması ile Euro League asist kralı olarak kariyerine önemli bir başarı daha ekledi. Bir sonraki sezon Rus ekibi Dynamo Moskova'ya transfer olan başarılı guard, bu ekiplede harika işlere imza atarak ULEB Cup şampiyonluğu yaşamayı başardı. 2006-2007 sezonunda İtalyan Lottomatica Roma ekibinde forma giyen Mire, 2007-2008 sezonunda Rusya'nın Triumph Lyubertsy ekibine transfer oldu. Bu ekiple mücadele ettiği ULEB Cup'ta; 12.8 sayı, 3.2 asist ve 2.1 top çalma ortalamaları tutturdu. Ayrıca takımının dev bütçeli Rusya Liginin normal sezonunu rakiplerine göre daha kısıtlı bir kadroyla dördüncü sırada tamamlamasında önemli rol oynadı. Oynadığı ekiplerde takımını bir maestro gibi yönetmesiyle ve asistleriyle ön plâna çıkan tecrübeli guard, başarılarına bu sezon Beşiktaş Cola Turka formasıylada devam etmeyi amaçlıyor.. |
hayırlı uğurlu olsun inşallah |
En iyi transferimiz...Çok şeyler bekliyoruz Chatman'dan, uzun zaman sonra iyi bir guard'a kavuştuk... |
hayırlısı olsun... Umarım aradağımız kandır... |
bus sene tr ye gelen basketçilerin çoğunun kariyeri tartışılmaz bizimkilerde öle inşallah iyi çıkarlar |
Hayırlı olsun..Umarızkı takıma katkılar saglar.. |
çok iyi olmuş hayırlı olsun hepimize |
Arkadaşlar,Chatman; işler kötüye gidince sorumlluk almaktan hiç çekinmez..o saha içindeki coach tur..ve inanın takım arkadaşlarını nasıl uyarırsa aynen seyirciyide uyarır..hiç şühesiz onu çok seveceksiniz inanın.. |
Chatman çok iyi bir guard.Dalmau geçtiğimiz sezon istenilen performansı gösterememişti ama Chatman komple bir oyuncu.Herkes rahat olsun.. |
Hadi baalim insallah faydali olursun |
Hayırlı olsun... |
Galatasaray menejeri Mert Uyguç Beşiktaş Cola Turka'nın bu sene pota dışı kalacağını söylemiş.Bunu çok talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum.Chatman,Austin,Stanojeviç,Faison ,Apodaca ve diğer tüm oyuncular bu sezon yine Kartal'ın gücünü göstermeli. |
hayırlı olsun. bekleyip görecegiz |
hayırlı olsun...:):) |
hayırlı olsunn.. |
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun. |
İNŞALLAH BU SEZON ŞAMPİYON OLURUZ VE EN BÜYÜK PAY SAHİPLERİNDEN BİRİ DE KENDİSİ OLUR... KARİYERİNİ OKURKEN BİLMİYORUM FARKINA VARDINIZ MI AMA ADAM NERDEYSE HER SEZON BAŞKA TAKIMDA OYNAMIŞ.YA KULÜPLER YÜKSELEN GRAFİĞİ YÜZÜNDEN ELİNDE TUTAMADI YA DA İSTİKRARSIZ... AMA İNŞALLAH BİZDE KALICI OLACAK... HAYDİ HAYIRLISI... BEKLE CİNCON GELİYORUZ!!!... |
Bende araştırıp yazarken kafalar karışmasın diye o konuya değinmedim ama sürekli gezen bir oyuncu. Fakat olaya iyi yönünden bakarsak; oynadığı her kulüpte belli başarılara ulaşmış bir oyuncu yani uyum sorunu yaşamıyor genelde. Bizede 1 yıllık imza attı zaten, bu sezon üst düzey oyunuyla iyi bir yere getirir ekibimizi umarım.. |
KALICI OLURSA DAHA İYİ İŞTE İSTANBUL'DAN DAHA GÜZEL ŞEHİR NE AVRUPADA NE AMERİKADA VAR NE YAPICAK GİDİPTE KALMALI BENCE BAYAĞI BAŞARILI OLDUĞU TAKDİRDE ŞU EUROCUP'I ALIRSAK VARYA O ZAMAN GÖRCEKLER KİMLE BOY ÖLÇÜŞTÜKLERİNİ... |
Ferhat, öncelikle yazın güzel.Sanırım sen kendin yazdım bunu.Chastman ı izlemiş biri olarak çok yararlı bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim ama takımın oturması daha önemli.Benchimiz ne kadar özverili oynarsa o kadar iyi olur bizim için. |
benc güçlü olmalı zaten bencede rotasyonda geniş... |
chatman tbl nin sayılı guardlarından biri olacaktır eee zaten boşa dememişler adam gibi takıma bakarsam önce guardına bakarım |
hayırlı olsun |
inşallah bu sene bizleri coşturacaktır |
çoşmak zor gibi bu sene.. Rakiplerin transferleri daha iyi.. Bizim yolladıklarımız onların yolladıklarından daha iyi :) sonunu siz düşünün.. |
süper olmuşş ya |
el amın gıbı olur ınsalahh |
Kağıt üzerinde Efes,Fenerbahçe,Galatasaray,Telekom ve Beşiktaş oldukça güçlü kadrolar kurdular. Beşiktaş'ın bu gruptan sıyrılıp şampiyon olması henüz yorum yapmak için erken olsa da oldukça zor gözüküyor.Antalya ekiplerinin de kadroları güçlü.Transferlerinden en iyi verimi sağlayacak takım mutlu sona ulaşacak.Beşiktaş'ta en zayıf bölge pota altı gözüküyor, bu mevkide Telekom'da Dudley,Lang,Wright ve Asım gibi 4 tane önemli isim Fenerbahçe'de Semih,Oğuz Ömer gibi isimler Efes'te Kerem, Kaya ve 2 yabancı bulunuyor. |
bu yönetim bu adamı nasıl aldı şaşıyorum darısı diğer güzel transferlere inşallah |
Hayırlı olsun |
hayırlı olsun, umarım başarılı olmada katkısı bol olur... |
Haydi Chatman göster kendini. |
Çok şey bekliorz ondan.O bize basketboll nasıl olur öğretsin bizde ona taraftarlık nasıl olur onu gösterelim:D |
Chatman çok iyi bir lider ama yanına iyi bir şutör guard lazım. Apodaca sorunu halen devam ediyor, yerine yeni bir oyuncu alınsa iyi olur. Bunca şeyden sonra tekrar kendini bulması zor zaten. İçerde Austin, dışarda da etkili bir şutör olunca Chatman asistleriyle oldukça fayda sağlar takıma.. |
Chatman takviye şart |
austin ve chatman bunun için akatlar 3 bin kişi her maç dolmazsa bende bu işi bilmiyorum :D |
Austin chatmana yardım olur |
hayırlı olsun çok şey beklioruz chatman'dan. . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:21 . |